Hur mycket sover ert barn?

Hejsan alla.
I Torsdagsnatt (26/4) kom våran guldklimp. Var 6 dagar över tiden, men väldigt välkommen. :)
Han sover verkligen hela tiden. Han vaknar inte av något.
Jag måste försöka väcka honom för att ge honom mat var tredje timme.
Men de är inte alltid jag lyckas väcka honom. :)
Men när han väl ligger vid bröstet, så suger han, men han äter i typ 8-15 minuter.

Är lite orolig att han ska sova för mycket, inte få i sig tillräckligt med mat.
Eller att det kan vara något annat fel.

Man är ju lite orolig så här i början, är förstföderska, så man kan ingenting.
Ha en underbar söndagkväll.

 

Tess02
2 Tess02
10 år sedan ´

Sv: Hur mycket sover ert barn?

Be att få komma på extra besök hos bvc, går han upp i vikt så behöver du inte oroa dig. Min dotter som nu blir 5 månader va precis likadan den första månaden, hon bara sov och sov, Fick väcka henne för att hon skulle äta, och när hon åt så fick jag sitta och smeka under foten, på huvudet och på kinden för det stimulerar sugreflexen. 

Jag gick på extra kontroller på bvc och hon ökade i vikt så då lugnade jag ner mig. Och du, passa på och njut av sovande bäbis, för det vänder, det kan jag lova. ;)

HannaA
5 HannaA
10 år sedan ´

Sv: Hur mycket sover ert barn?

Min son sov också väldigt mycket i början, han var inte vaken många timmar de första veckorna. Jag pratade med Bvc-tanten om det och hon sa att det var vanligt :) det är så otroligt mycket intryck för barnet och det gör att dom blir trötta :)

xzerax
5 xzerax
10 år sedan ´

Sv: Hur mycket sover ert barn?

Grattis till guldklimpen! Vår Alva sov också mycket i början, hon var i och för sig vaken ganska ofta för att äta, men somnade om väldigt snabbt när hon var klar. Nu är hon en månad och hon är vaken och pigg några gånger om dagen (eller natten) så vi kan leka - väldigt roligt! Vissa dagar sover hon mer och då kan jag snabbt bli orolig för att något är "fel" när vi knappt har lekt något en dag, men jag försöker ha is i magen och dagen efter en sån dag är hon som vanligt igen :)

10 år sedan ´

Sv: Hur mycket sover ert barn?

Vår loppa sov konstant första 4-5 veckorna sedan vände det. Både kul men samtidigt chockartat, fick inget gjort utan det var bara bebis, bebis och bebis. Grattis till lillen :-)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne