Hur mår ni?

Hej, Decembermammor! 

Jag väldigt nyfiken på att höra hur ni mår. Känner ni av att ni är gravida? Vilka symptom kom först? Vilka symptom är jobbigast? 

Jag började först misstänka att nåt var på gång när jag började sova oroligt och drömma mycket. Sen gjorde jag två positiva test, men då hade jag inga andra symptom. Eftersom jag inte mådde så bra tänke jag att testen kanske hade visat fel!

Nu när jag ser tillbaka minns jag att jag var ganska gråtmild då. Några dagar senare började brösten ömma (nu har jag sport-bh hela tiden) och i förrgår började jag må illa. Jag är nu i 5+0.

Hur mår ni? Hur har den första tiden varit för er?

Kramar! 

11 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Heej! :) och Grattis till Graviditeten.. vad kul att skriva med fler som ska ha i December..

Själv började jag känna av  ömma bröst väldigt tidigt, gjorde då ett positivt test i v. 3+4! :)

Nu känner jag precis allt känns det som, Illamående, trötthet, svullen, hungrig och kissnödig hela tiden, Jaa det mesta!! känns som de kommer bli en jobbig graviditet.. (;

Lycka till!! :D Kram

11 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Hej :)

Kul att vi börjar bli flera som väntas  bäbis i december. jag är i v 7 (6+3).

Har ömma bröst, Svullen om magen, kissar jämt tycker jag, minst 2 ggr per natt! Sen är jag konstant illamående, känner mig kostant bakis. Dock spyr jag inte vilket jag e väldigt glad över, iaf inte än. Är oxå väldigt trött. Det jobbigaste är absolut illamåendet! Bara hoppas det går över så man slipper det hela graviditeten :)

wanks
3 wanks
11 år sedan ´

Hejhej :)

HejHej alla gravida vad roligt att vi är så många! Jag har nyligen plussat (första barnet) för en vecka sedan och är nu i v7 (6+3). Är verkligen över lycklig, och hoppas att det går vägen denna gången då jag i höstas fick mf i v 8 ( utomkveds). Ska in på vaginalt ultraljud redan på tisdag så håller alla tummar för att lilla knodden ska sitta på rätt ställe., beräknad i början av december! En efterlängtad ängel!

wanks
3 wanks
11 år sedan ´

Märkte att jag hoppade in i fel tråd på förra inlägget!

 symtom.

Väldigt ömma bröstvårtor, lite illamående dock inga kräkningar, väldigt yr, ibland får jag tom lägga mig på golvet med benen upp i luften. sover väldigt dåligt, kan inte ligga på magen pga ömma bröst och illamående/olustighetskänsla i magen. Drömmer väldigt konstiga drömmar om att jag glömmer mata mitt barn osvosv. det är de symtomen jag har just nu!

11 år sedan ´

Hej :)

Pulsade för två dagar sedan så blir mitt andra barn 

men stor skillnad redan nu på graviditeterna 

den här gången går man med illamående frossa och känslighet 

samt den otroliga rädslan men det ska nog gå bra den här gången med 

 

11 år sedan ´

Hej=)

Hejsan allihopa! 

Är nu i v 8 (7+0) och i ca 1 vecka har jag haft konstant illamående både dag och natt men kräks inte. Är jätte känslig för olika lukter tex matos köttfärs och parfymer. Är svullen om magen, ömma bröst, trött och har lite spänningar i vänstra äggstocken.

Har inskrivning hos BM 8/5 =)

Bebis är väldigt efterlängtad och även bebismagen=)

 

 

11 år sedan ´

Roligt att träffa er!

Hej! Jag fick positivt test i söndags. Jag är i vecka 5 (4+6). Det är väldigt tidigt. Jag har känt av ömma bröst och trötthet men inget mer. Jag blir därför orolig för missfall. Det står att illamående ska komma nu i vecka 5-6 men som sagt jag har inte känt nånting. 

Hur tänker ni om att ha bf så nära inpå jul?  

11 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Kul att höra från er alla! Skönt att dela glädjen, men också oron och bekymren! Jag är nu i v 6+0 och illamåendet börjar bli riktigt jobbigt. Här om dan började jag må sjukt illa när jag gick på stan. Jag fick hoppa in på ett byggområde för jag trodde att jag skulle spy! XD Men jag åt några godis och sen gick det om. 

Jag tänkte också som du Kokobello, i början, att jag mår alldeles för bra och har för få  symptom, det är nog något fel. Jag trodde att det skulle börja med ett himla illamående och superömma bröst. Men för mig har det iaf varit så att det kommit med tiden :) Symptomen handlar ju om att hormonnivåerna i kroppen stiger, och det kan ju ta sin tid. Kram! 

Jag har också funderat på hurudan jul det kommer att bli i år. Helt konstig, förmodligen. Eftersom jag bor långt från min familj och ändå vill föda här där jag bor, kommer jag kanske inte att kunna träffa min familj alls till jul. Det är lite ledsamt, men... de kan ju komma hit, hela bunten. Kanske de gör det också :) 

Jag har bf 12.12, så det blir nog ingen vidare tid att ställa i ordning för jul :/ men hoppas min man kan ta ut lite ledigt, så kan han sköta Knyttet eller ordna jul :)

Styrkekram till er alla! 

 

11 år sedan ´

Sv: Hur mår ni?

Hej å Grattis till er andra :) jag plussade i måndags är i v 4+4 nu :) jag började också sova dåligt å drömma konstigt, det gjorde jag förra graviditeten också så ja börja fundera! Och sedan kom inte mensen! Nu har ja ömma bröst och små illamående hela dagarna annars når ja bra :)
wanks
3 wanks
11 år sedan ´

Hejhej :)

Var inne på Vaginalt ultraljud i tisdags och allt såg bra ut, det sitter på rätt ställe! ska dock in om två veckor igen då de inte kunde säga exakt vilken vecka jag var i då jag har varit oregelbunden ett tag! Är över lycklig! Har också funderat mycket på hur det blir runt jul! Jag har en lite tomte dräkt hemma som min mor sydde till min bror när han föddes! Så sött! föreställer mig min knodd i den :) / Angelica

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne