Syskon?

Hej alla mammor :)

Är det någon som har börjat fundera på syskon? Kanske redan finns dem som är gravida? Jag är ganska sugen på en till nu, Agnes blir 8 månader nu den 12. Men efter som det är så oroligt på jobbet så får vi nog vänta med att försöka till nästa år. Hur tänker ni? Vill ni har tätt mellan barnen eller vill ni ha flera år i mellan?

Kram på er!!

9 år sedan ´

Sv: Syskon?

Hejsan!

Jag är marsmamma men svarar ändå. Vår underbara lilla tjej föddes den 27 mars. Vi vill gärna ha syskon, inte just nu givetvis- nu vill vi bara njuta av henne.Men nästa år till vår/sommar kommer vi ev försöka, så blir det ca 2 år mellan dem (om man nu lyckas bli gravid när vi tänkt dvs). Vi vill ha syskon relativt tätt om vi får önska.

BULAN var en liten prinsessa...

Den 27 mars,prick klockan 12.00 föddes vår underbara DOTTER på Malmö KK <3

9 år sedan ´

Sv: Syskon?

Jag tror att jag är gravid :) gjorde ett vanligt gravtest igår kväll som va väldigt väldigt svagt, syndes typ inte så svagt va de! Ska göra ett digitalt på morgonen i morgon :) min Elvria blir 8 månader nu den 20 :) men eftersom de tog 2 1/2 år att bli gravid med henne så börja vi i mars och nu kommer inte min mens ;) 

9 år sedan ´

Sv: Syskon?

Min dotter blev också 8månader den 12:e och jag är gravid i vecka 10. Jag har sen jag va 15 bestämt mig för att om jag väl får barn så kommer d vara bom bom bom så att säga, ingen paus, sen kan man självklart inte styra när det ska ta. Jag känner så för att eftersom man redan har det jobbigt så varför inte ta allt tungt på en gång istället för att dra ut på det. O allt d här med arbete också, känns bäst att ha jobbet på hyllan tills man e klar med barnverkstaden speciellt för mig nu som ska börja om från noll o söka annat jobb pga en allvarlig fotskada när jag var i 9:e månaden. D tar ju även tid för kroppen och de psykiska att läka från en förlossning, varför bli bra o börja om från början igen efter ett tag. Dessutom e jag född 85 så jag e lite sent ute vilket gör d ännu viktigare för mig att få d färdigt. Och de bästa av allt e att min dotter nt kommer ha tråkigt, många säger att d e viktigt med egentid och njuta av varje barn men ett barn e ett barn o dom blir riktigt lätt rastlösa, dom har roligare med andra barn o fler omkring sig. Min dotter LYSER/hoppar av glädje när hon ser ett eller andra barn tänk då ha eget/egna syskon i hemmet redan på morgonen. Det viktigaste när man skaffar barn tätt e att med stora bokstäver ha orden Glöm Ingen i bakhuvudet hela tiden, man e orolig/rädd för att mitt fall att min dotter ska känna sig utanför men jag ska göra mitt BÄSTA för att de aldrig ska få hända. Allt för barnen <3 Lycka till hur du än gör

2012 Augusti flicka 2013 Oktober 2 pojkar 2014 Maj missfall Sladdis(enligt mig) verkstad igång :D
9 år sedan ´

Sv: Syskon?

Det blir allt syskon här med, gjorde ett digitalt i morse och gravid stod det :D om det går som det ska så har jag bf ca 22 december :)

9 år sedan ´

Sv: Syskon?

Åå va mysigt och roligt att höra. Och grattis till er som har plussat :) Jenny88 fick du ditt plus? Är så sugen jag med, väntar fortvarande på att mensen ska komma tillbaka... I lördags hade jag en flytning med lite blod i, tror det var ägglossningen? Har haft mensvärk sedan dess och "hon" har varit svullen så får se om det dyker upp nån nästa vecka. Vi skyddar ju inte oss precis. Utan han får inte komma i mig, vi höll på så ett år innan vi bestämde oss för att bli gravida med Agnes. Blev gravida på första försöket då:)
9 år sedan ´

Sv: Syskon?

Snacka om att va blind... Grattis Jenny till pluset :)
9 år sedan ´

Sv: Syskon?

Tack men tyvärr fick ja missfall i natt :'( lycka till till er andra och så ska ja kämpa på!
9 år sedan ´

Sv: Syskon?

Usch va tråkigt att höra :( Styrke kramar till er!!
9 år sedan ´

Sv: Syskon?

Åh vad roligt för er som väntar syskon! jag är så avundsjuk! Jag vill väldigt gärna ha "tätt" mellan barnen då min bästa kompis är min syster som är 2 år yngre än mig. Men min sambo vill ha ett till om 8 år!!! Jo tjena... Men han själv har 8 år mellan han å hans bror så sådant speglar väl in också kan ja tro... 

Julia är nu 9 månader så jag tyckte det skulle vara perfekt att börja försöka i sommar, vem vet, det kan ju gå på första försöket eller ta super lång tid. Vill även ha tätt för att det är väldigt bekvämt nu när man redan är i bebis livet, och innan man börjar vänja sig med två inkomster för att sedan börja med föräldrapenning igen.. men men vi får se, jag tar upp det lite fint då och då för att göra honom van med tanken ;) Lycka till för er andra :)

 

HannaA
5 HannaA
9 år sedan ´

Sv: Syskon?

Jag är en julimamma (2012), men är inte riktigt i tanken på att syskon än :) Blir väl isåfall till nästa sommar, när sonen blir 2 år! Tycker att ca 3 år är ganska lagom, åtminstone i vår situation :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne