Igångsättningsdatum

Fick mitt igångsättningsdatum av bm igår om inte lillsnutte väljer att titta ut själv innan dess. Onsdagen den 6/3 ska jag infinna mig på BB kl.9 för att köra igång hela proceduren. Tycker att jag tillbringar dom flesta vakna timmar med att försöka o känna om ngt är på gång, men efter 3 besök hos bm som kände på livmodertappen o konstaterade att den inte är mogen alls så känns det som om jag får vänta till nästa vecka :( Min första kille som jag fick -09 gick jag över 17 dagar med o sen blev det akut kejsarsnitt till slut...vill kunna föda naturligt denna gången..suck. Är det fler som fått igångsättningsdatum???
8 år sedan ´

Sv: Igångsättningsdatum

Jag fick igångsättningsdatum men på 42+3, samma dag som jag skulle sättas igång ville bebis ut själv!! Så visst finns det en chans. Kanske ska tillägga att två dagar innan va jag varken öppen det minsta och helt omogen tapp :-) så du har fortfarande en chans att det sätter igång själv :-)
8 år sedan ´

Sv: Igångsättningsdatum

Jag blev igångsatt.. usch gillade det inte alls..

hoppas era förlossningar gick bra

Sando
2 Sando
8 år sedan ´

Sv: Igångsättningsdatum

Jag blev igångsatt m första pojken, förlossningen tog fyra dagar så det vill jag inte vara med om igen! Är nu 40+2 så vi får väl se, men jag hoppas verkligen på en naturlig förlossning denna gång!
Gravid m andra barnet, bf 1a mars :-) Har en pojke född januari -06.
8 år sedan ´

Sv: Igångsättningsdatum

13 dagar över nu :( Var på BB igår söndag o kollade så allt stod rätt till...allt bra med både bebbe o mig :) Dom kände på tappen o den är på väg att mogna o jag är öppen 0,5...men ingen molande mensvärk eller vanlig värk. Nu är det ännu svårare att slappna av för jag letar ännu värre efter det onda som ska kännas :) Nu hoppas jag att det kommer igång snarast för jag vill inte bli igångsatt o riskera ett nytt snitt....trots att min upplevelse av snittet är mycket positivt. Låter knäpp nu men snälla smärtan kom..hahaha
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne