Blev inte mars mamma! Detta är min historia!

Jag hade beräknad förlossning den 8 mars. Veckorna swicha förbi och jag började fundera mer och mer på förlossningen. Jag skulle ha kollat upp mer om bedövningar och hjälpmedel, Packat BB väska och förbereda mig. jag hade gått igenom alla kläder som var tänkt till att ha till bebisen. MEN allt tog en annan vändning...

Det började den 3 feb. Jag vart sjuk. Fick influensa. Jag orkade inte göra något. Var helt tom på krafter. Jag låg i sängen hela dar medans sambon var och jobbade kväll. jag sov inget på nätterna och så hade jag det i 7 dagar. Min hals vart värre och värre och jag kunde inte längre äta. det ända jag fick i mig var lite nyponsoppa och en massa vatten. Inte så bra kasnke när man var gravid i v 35. Söndagen den 10 feb åkte jag och min sambo till akuten för att jag inte längre kunde vara så sjuk. Jag behövde få i mig mat. Det vart prat om att jag skulle få dropp så bebisen kunde få näring. Men ist fick jag pencelin för halsfluss som jag oxå hade. Jag började väl bli lite piggare men kunde inte äta än och var fortfaraande väldigt svag pga influensan. Sent på söndag kväll kom vi hem och vi skulle lägga oss för att sova. Då jag sitter på sängkanten känner jag plötsligt hur det blir blött mellan bena. Jag satt kvar en stund och känner hur de kommer mer o mer vatten. jag vänder mig mot min sambo o säger förvånat. " Jag tror mitt vatten gått" Han kastar sig upp ur sängen o kommer fram till mig o ser att mycket riktigt det rinner vatten ner för mina ben. Vi ringer förlossningen o då vi har 7 mil till sjukhuset åkte vi med en gång. Vi kom in de säger att vattnet gått o jag får ligga i en kurva. Men jag får inga värkar. Så vi får åka hem igen. Och det ville jag eftersom jag kände att det är ju 4 veckor kvar innan lillen ska ut. Vi kommer hem. kl är 2 något på natten. Vi somnar. Efter ca 2 h vaknar jag och har värkar. Allt får fort. Jag väcker sambon. I panik kastar vi åt oss de nödvändigaste som behövs. Kläder till mig o bebisen mobilladdare o telefoner och tofflor. Så mycket mer hann vi inte få ihop. kommer in till sjukhuset och jag känner mig jätte svag och har små värkar. Kl är vid 6 tiden på morgonen. Vi går in på ett rum där o fårr vänta ut starkare värkar. Jag har minnesluckor då det gick så fort allt. Jag har värkar men inte så kraftiga när jag får för mig att jag behöver gå på toa och kissa. Men då känns de konstigt och jag skriker rakt ut att jag tror jag ska skita på mig. Jag sitter på toa o krystar då de kom naturligt. sambon hjälper mig till rummet. jag blir förbannat då de värkarna kommer tätare o tätare och jag fattar inte vad som händer o barnmorskan kom inte fort nog efter jag larmat dem. När de kommer in är de lugna. De mena på att jag va ju förstföderska och detta kan ta låång tid. När de kollar efter hur mycket jag hade öppnat mig var jag öppen 10 cm. de vart förvånad och de vart snabbt in på förlossningsrummet. Väl där krysta jag några gånger med krafter jag inte visste jag hade. Allt gick så fort så jag hann inte äns med att få bedövning. 10.34 får jag min underbara son på mitt bröst. Och jag var så lycklig. Jag fick så mycket beröm över att jag nyss gått igenom en förlossning med influensa. Kvinnor är starkare än de tror!!

Än är dock inte historian slut!! det visade sig att våran son hade gulsot. Så han åkte in på en annan avdelning. Pappa följde med honom och han fick sola. jag fick inte komma ner för jag var sjuk. Pojken kom på måndagen den 11 feb och jag fick inte träffa honom på ett dygn. jag fick komma till honom på onsdagen. Gulsoten var envis och ville inte ge med sig. Så vi låg kvar på sjukhuset 9 dagar innan vi äntligen fick komma hem. Vi mår alla jätte bra och vi är nu stolta föräldrar till våran Vilgot som föddes 4 veckor för tidigt men mår jätte bra =)  

 

Fästman sen snart 3 år tillbaka men varigt par i snart 6 år, Vi har nu fått våran efterlängtade son. Lilla vilgot Tittade ut en månad för tidigt. Hade Bf 8 mars. Men

Lizz89
4 lizz89
11 år sedan ´

Sv: Blev inte mars mamma! Detta är min historia!

Grattis =)

Väntar mitt andra barn =)

11 år sedan ´

Sv: Blev inte mars mamma! Detta är min historia!

Vad skönt att allt gick bra, med den rubriken trodde jag det var en riktigt tråkig historia jag skulle läsa. Så glad för er skull!

11 år sedan ´

Sv: Blev inte mars mamma! Detta är min historia!

Grattis, vad kul! Trodde att det hade hänt nåt hemskt på rubriken.. tur att så inte var fallet! :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne