Så, hur har ni det alla Novembermammor?

Igår blev min tös 2 månader (egentligen tillhör jag Decembermammor då jag gick över men jag stannar i min ursprungliga grupp). Känslorna har varit som en berg- och dalbana. Har repat mig efter kejsarsnittet och kan fokusera mera på lillan.

Lillan har varit inne i den klassiska 8 veckors-språnget dvs vägrar sova på dagtid och blir övertrött --> skriker mera. Har lyckligtvis fått ordning på detta och hon är mer harmonisk nu. Är så roligt att de hennes personlighet växa för varje dag, första leendet och första jollret. Utvecklingen går så fort, att hon vuxit så mycket på 2 månader!

Så hur har ni andra det? Antar att ni är lika trött dagtid som jag är ;-)

 

10 år sedan ´

Sv: Så, hur har ni det alla Novembermammor?

Javisst, tiden rusar! Jag blev mamma i oktober istället, lillfisen hade bråttom ut. Kom v.36+6 och är redan 3,5 månader :) Vi har det toppen och det är nya framsteg varje dag. Han har börjat skratta när man busar på hans mage och pratar och sjunger med glatt i alla sånger. Han är mest glad hela tiden och jag har förstått att vi är lyckligt lottade med en liten loppa som nuförtiden sover 5-6h i sträck på natten och väldigt sällan gnäller :)  Men visst har det varit jobbigt också. Sömnbristen har varit ett faktum men det har blivit så mkt bättre för mig sedan min kille började mata ett pass på natten! Att komma in i lite rutiner har också gjort allt lättare. Livet är helt enkelt toppen och som alla säger..det blir lättare när de blir lite större!

Nemo11
4 Nemo11
10 år sedan ´

Sv: Så, hur har ni det alla Novembermammor?

Jag fick en flicka den 24 november! Som har vart glad från första stund! Skrattar så fort hon slår upp ögonen till hon somnar! Hon har sovit bra på nätterna hela tiden men efter 6 veckor så var vi tvungna att börja med ersättning då amningen inte funka och då börja hon sova från kl 9-6 på nätterna oftast hinner klockan närma sig 7! Så sömnbrist har vi verkligen inte haft! Nästan mer väntar på att de ska komma när alla tänder ska upp och vi byter från vagga till spjälsängen! Otroligt lyckligt lottad :)
10 år sedan ´

Sv: Så, hur har ni det alla Novembermammor?

Jag fick en liten Wilma den 5/11 hon är också en glad och sprallig tjej. Så kul när man redan kan se hennes personlighet:) hon utvecklas för varje dag och jag njuter för fullt ! Jag ammade tills hon var 8 veckor då amningen inte fungerade fullt ut här heller, hon blev aldrig helt nöjd.
sara_k
5 sara_k
10 år sedan ´

Sv: Så, hur har ni det alla Novembermammor?

Hej på er alla!

Underbart att va mamma, blev mamma till liten pojke :) Han är mest glad hela tiden kan vända sig redan.han e snart 3 månad helt otroligt. sedan en vecka tillbaka har vi stor problem med amningen,Han vill inte ta bröstet,skriker och vänder bort huvudet.han får ersättningen.

 
Vi försöker barn nr 2. MF 2011 Okt,sonen född 2012 Nov ❤️ Hoppas på graviditet :)
10 år sedan ´

Sv: Så, hur har ni det alla Novembermammor?

hej på er alla...

min lille son kom ut den 7 november med ett planerat kejsarsnitt, så efter att han kom ut så har de varit hur mysigt som helst.. så nu ser man alla hans framsteg som att börja försöka sitta med lite hjälp av stöd. annars så har han börjat jollra jätte mycke och högt.. annars så har han kommit in i ett stadie varför ska man sova under dagen, så mot kvällen så har man en övertrött kille... han har nu börjat få tänder så man har en väldigt kinkig son. 

så man kan inte klaga på livet som mamma.. 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne