mayan
5 mayan

Hallå!! Hur mår ni?!

Jag mår väl sådär, det hysteriska illamåendet har börjat lägga sig lite men nu har hormonerna kommit istället. Gråter åt ALLT! Varit sjuk i några dagar med hosta och feber, så mår ju skit som det är. Vill bara att dom här förbannade 12 veckorna ska vara över!! Är i vecka 9-10 nu, beroende hur man räknar... Ni då? Hur mår ni?
9 år sedan ´

Sv: Hallå!! Hur mår ni?!

usch då stackarn sjuk hade jag inte velat vara nu med :/ Jag är extremt trött hela tiden orkade inte ens shoppa igår. Vet inte vart detta skall sluta om jag inte piggnar till snart

9 år sedan ´

Sv: Hallå!! Hur mår ni?!

Mår illa nästan hela tiden och kan pga det inte jobba just nu. Går in i vecka 9 nu och känns lite tidigt att berätta på jobbet som det är, men funderar på att ändå göra det...
9 år sedan ´

Sv: Hallå!! Hur mår ni?!

Går snart in i v 7 och är galet trött, hela tiden. Ett lättare illamående (oftast under kvällarna), små kramper i magen som kommer och går. Nu ser jag fram emot ett inbokat tidigt VUL i slutet på nästa vecka, men dagarna går såå lååångsamt.. :)

9 år sedan ´

Sv: Hallå!! Hur mår ni?!

Gick in i vecka 10 idah, 9+0, mina hemska kräkningar är borta med lite hjälp sedan 3 daga tillbaka och jag kan äta mat och leva hyfsat normalt igen, illamåendet finns kvar men absolut inte i samma utsträckning!

Får dock vara sjukskriven till Mars så att dem ser att jag går upp i vikt och allting går år rätt håll!

Börjat få ont i ländryggen istället, alltid något ;)

 

Mina hormoner lever loppan, fräser åt min stackars karl hela tiden åt helt oväsentliga saker, jag är ett riktigt monster! Haha, det är priset dem får betala, jag gör honom juh bara mer delaktig i det hela!

 

Om två veckor är det dags för inskrivning och så är det inte långt kvar till UL =) Tjohoo

Emma94
5 Emma94
9 år sedan ´

Sv: Hallå!! Hur mår ni?!

jag hade ett fruktansvärt illamående i ca 3-4 veckor och sprängande huvudvärk på de.. trodde jag skulle dö bokstavligttalat. Men de försvann för ca 2 veckor sen och de är de bästa som har hänt mig. trodde att jag kom till himlen när skiten försvann! :) så nu mår jag hyfsat bra , illamåendet kan dyka upp ibland fortfarande men då är den absolut inte lika intensiv som förut :) och nu är jag i v.11 (10+4) :)
Är mamma till världens finaste son Liam som föddes 15/9-13 <3
9 år sedan ´

Sv: Hallå!! Hur mår ni?!

Mår som en prinsessa nästan ialf, har klarat mig undan det berömda illa måendet väldigt väl - bara kännt av lite och under någon dag. Mycket "mensvärk" o stickningar i magen så nog växer det så det knakar "där inne" men som ni andra skriver trötthet! Extremt trött, sover hur många timmar som helst och däckar i soffan vid 8 tiden på kvällen varje dag. Är i v 10+2 :) så jag längtar till 1/3 då 2 trimesten börjar och tröttheten skall avta. Känner igen det där med hormonerna de lever loppan emellan åt :)

 

9 år sedan ´

Sv: Hallå!! Hur mår ni?!

Mår alldeles utmärkt, det är så att jag nästan undrar om jag verkligen är gravid...  Är i v 8+4 och precis som för er andra så är tröttheten ett bekymmer men jag har klarat mig undan illamåendet. Jag hade ett litet avbrott i träningen p g a en förkylning de första veckorna men nu har jag kommit igång igen. Jag tycker att tröttheten har blivit lite bättre sen jag kom igång med träningen igen.  

Det jag tycker är lite jobbigt är att jag alltid har haft hög förbränning och nu är den extrem. Jag är hungrig konstant men vill ju inte äta hela tiden. Sitter i kontorslandskap så det blir ju ganska uppenbart om jag helt plötsligt börjar äta konstant. Vill helst inte säga något på jobbet förrän v 12 är avklarad.

9 år sedan ´

Sv: Hallå!! Hur mår ni?!

Mitt illamående ha släppt , men ha haft lindrigt ändå , men när de var som värst , så köpta jag sånna band på apoteket , som man ska ha på handlederna! Och det funkade faktiskt jätte bra! (På mig iaf) 
Nu är de bara den här jäkla tröttheten sp,om tar kol på mig! :( Bläää...
Är trött hela hela tiden , men ska prova med lite Dvitamin & järn får se om  de blir nå bättre ! Har juh en 11 Månaders dotter här hemma , som inte vill att mamma ska vara trött ! :) 
Spec UL 12 Mars ! 

Är i vecka 11 Nu !!

9 år sedan ´

Sv: Hallå!! Hur mår ni?!

11+3 idag och jag har aldrig mått så skit som jag gör nu när jag är gravid.. Sover hela dagarna, spyr ett par gånger om dagen. Har en konstant spy känsla, men spyr bara efter måltider :( Men jag mår ju skit för någonting bra :)

Http://Tejasmamma.se

Grim
2 Grim
9 år sedan ´

Sv: Hallå!! Hur mår ni?!

Numera mår jag helt OK. Illamåendet släppte i vecka 13 (är nu i vecka 15). Så det enda jag känner av nu är väl lite halsbränna och molvärk till och från. Sen tycker maken att jag börjar bli aningens mer bitter än vanligt, men äsch. ;)

http://fampet.blogg.se/

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne