Det blir nog...

...en februaribebis för oss istället :) Den lilla kommer säkert lagom till min födelsedag på söndag, världens bästa present! Hade BF 18:e januari, men det är lugnt som tusan i kaggen så vi tippar på februari nu.

8 år sedan ´

Sv: Det blir nog...

Samma här :-) hade BF 21 januari så vi ligger rätt liks då ju. Hur mår du och har du fått tid till ev igångsättning??
8 år sedan ´

Sv: Det blir nog...

Är det första för dig med? Vi ska till förlossningen för bedömning på lördag, 2/2. Då har jag gått 42+1 så jag hoppas att de vill sätta igång mig då. Jag har världens foglossning, kan knappt lyfta fötterna och jag har en riktigt stor mage så det känns som att livet går på paus just nu. Har gått över 11 dagar idag... Hur känns det själv?

8 år sedan ´

Sv: Det blir nog...

Det är mitt andra barn. Gick bara över 4 dagar med förra. Har samma som dig, en fruktansvärd foglossning som gör att jag knappt orkar/kan göra nått. Gör bara precis det jag måste. Vår gissning är att vår kommer den 2/2 för det är blivande pappans födelsedag. Hoppas din bebis kommer innan lördag och om inte så borde dom ju absolut sätta igång!! Det är dags för våra bebisar att se dagens ljus nu nu nu.
8 år sedan ´

Sv: Det blir nog...

Ja, de har haft det gött alldeles för länge inne i magen nu ;) Jag längtar så dant så att jag inte vet vart jag ska ta vägen! De tror att min bebis är en riktig tungviktare också så KOM NU :D

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne