Nära att skaffa mig kryckor

Har fått så mycket foglossning att jag har väldigt svårt att gå. Jag funderar på att fråga barnmorskan när jag far dit på måndag om jag kan få tag i några kryckor för jag är i ett enormt behov av stöd, håller i mig i allt som finns för att kunna hålla mig uppe. Vända sig i sängen är inte det lättaste heller, eller ta sig upp och kissa på natten, idag har det varit den värsta dagen med domhär smärtorna..är det nån mer som har samma problem?
Den 8/2 2013 på BF föddes våran fina flicka:-)
Mimosa
3 mimosa
8 år sedan ´

Sv: Nära att skaffa mig kryckor

Jag förstår dig mycket väl. Försök få tag på ett par kryckor, det har jag gjort och det underlättar betydligt för en att ta sig fram när det är som värst. Jag fick mina kryckor via sjukgymnast. Får väcka min man ibland på natten för att få hjälp att komma upp ur sängen för att gå på toa.

8 år sedan ´

Sv: Nära att skaffa mig kryckor

Väntar också barn i februari o håller med dig. Foglossningen nu är inte att leka med...varje rörelse är en pina. SPECIELLT att vända sig i sängen...guuuuud :( o man gör ju de ju ganska ofta för vänder man sig inte får man ont för de. Usch lider med dig!! Men kämpa på, snart har vi våra vackra fina bebisar utanför magen istället :) kram

Bebisnr 3 in progress :D  

8 år sedan ´

Sv: Nära att skaffa mig kryckor

Här en till med grym foglossning..jag köpte mina kryckor på hjälpmedelscentralen...du kan även få tag i kryckor hos sjukgymnasten..det underlättar lite..

gift 2 barnsmamma väntar nu mitt tredje barn :) BF 9/3-2013

Candie
2 Candie
8 år sedan ´

Sv: Nära att skaffa mig kryckor

Har haft det precis likadant. Var precis påväg att be om kryckor men då räddade ackupunktur hos min sjukgymnast mig! Funkade jättebra på mig!!

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne