oroliga över spädbarnsdöd? :(

Hej alla mammor!

Jag fick min oliver den 1 dec och oroar mig och tänker  lite för mycket på spädbarndöd.

hur gör ni för att inte tänka på det? har ni larm? får bebis sova i sängen med er eller själv?

Samt hör man att han har ont i magen och försöker bajsa genom att "krysta" finns det något man kan göra för att hjälpa han och inte ha ont?

Tacksam för svar!

 

10 år sedan ´

Sv: oroliga över spädbarnsdöd? :(

jag är inte så orolig över det.. men jag fick ett tips precis när Emilia var bara 1 vecka. hon hade ont i magen.. jag kokar upp vatten med 3 frön kummin i och sen tar jag bort fröna och gör kamomillte som om jag skulle dricka det själv.. (kolla så det är koffeinfritt). låt svalna och ge det under dagen.. det funkar kanon bra för oss. brukar ge 2-3 ggr 15-20ml per gång.. :-) lycka till..
10 år sedan ´

Sv: Sv: oroliga över spädbarnsdöd? :(

Betty86 skrev den 2012-12-10 18:23:08

Det ska jag absolut pröva men hur mycket vatten ska det va med dom 3 fröna? :)
10 år sedan ´

Sv: oroliga över spädbarnsdöd? :(

jag mäter upp vatten i koppen.. brukar göra nästan en full kopp.. lycka till
10 år sedan ´

Sv: oroliga över spädbarnsdöd? :(

Vi har larm i sängen;)
Carpe Diem!
10 år sedan ´

Sv: oroliga över spädbarnsdöd? :(

Jag sover med min bebis, har gjort det även med de andra! Bebis alltid på rygg! Aldrig på mage fram tills de kan vända på sig själva!
10 år sedan ´

Sv: Sv: oroliga över spädbarnsdöd? :(

varginnan

jag har med sovit med min bebis i   sängen men jag har en sambo som jag ej litar på när han sover, tex att han ska putta te honom när han vänder sig eller lägga sig på honom, så kan bara ha han på ena sidan och börjar få ont i ryggen nu av att ligga på samma sida hela natten:P

försöker få bebis att sova i egen säng men han somnar aldrig på natten utan bröstet.

10 år sedan ´

Sv: oroliga över spädbarnsdöd? :(

jag hade exakt samma problem.. sov med Emilia i sängen men min sambo vräker sig i sängen. ja sov jätte dåligt. vaknar bara han rör sig.. jag har tagit in vagnen i sovrummet.. det funkar hon somnar hos mig på bröstet sen lägger jag henne i vagnen. hon sover mycket bättre av det och jag oxå. hon sover allt från 4-6 timmar per natt.. super skönt.. :-)
10 år sedan ´

Sv: oroliga över spädbarnsdöd? :(

Jag hade samma problem m första barnet, det som rädda mig så jag fick sova igen var att ta bort ena sidan på spjälsängen o ställde den brevid min sä g i samma höjd sön madrassen samt la en fårfäll som han kunde sova på! Han låg på så sätt brevid fast i egen säng! Nu m à dra barnet har jag gjort likadant m sängen Dock har han ett babynest ist gör fäll som han sover i, är lätt att få över honom efter amningen utan att han vaknar :) ang spädbarnsdöd så kan ma. Inte göra mer än att följa alla råd, är dock alltid orolig jag med men försöker att inte tänka på det...
[ticker]
Lycra
2 Lycra
10 år sedan ´

Sv: oroliga över spädbarnsdöd? :(

Jag är oxå orolig för psd. Har andningslarm i sängen men han vill inte sova där så jag köpte ett till larm som man fäster på blöjan. Jag sover mycket bättre nu. Min kille hade inga problem med magen dom första 2 veckorna men sedan började han få knip. Jag slutade med mjölkprodukter & sånt som tar längre tid för magen att smälta. Köpte även minifom & fick resultat direkt. Han fiser mycket lättare & är mer harmonisk. Vi samsover men han på en specialbädd med puffar runt honom så han inte kan rulla. Han sover brevid mig då pappan sover för tungt & är svår väckt så jag litar inte på honom ( han vaknar inte ens av andningslarmet ) .
minresatillbaka.wordpress.com
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne