Bara att vänta då

Inatt hade jag värkar till och från. Har inte känt något sedan kl 5 imorse så de vara inte länge. Sen när jag var uppe på toa vid kl 8 såg jag att slemproppen lossnat så nu är det bara att vänta på att förlossningen sätter igång på allvar. Är 40+4 idag.
Nemo11
4 Nemo11
10 år sedan ´

Sv: Bara att vänta då

Hej :) jag sitter lite i samma sits! Igår kväll vid 8 började hag få regelbundna värkar med 5 min emellan, de höll på till kl 9 nu på morgonen sedan avtog de ungefär 2 timmar med 10 min emellan sen vid 11 så satt de fart igen till 5 min emellan och nu vid 4 så har hag börjat få lite längre emellan igen! Vill bara att det ska komma igång på allvar! Eller stanna av helt i några timmar så jag kan få sova iaf! Inte en minut sen torsdags morgon vid 9!
10 år sedan ´

Sv: Bara att vänta då

spännande nu är det ju jätte nära för er!! Själv mär jag i v 39+5 idag och hoppas lillen kommer på BF ;)

[ticker]
10 år sedan ´

Sv: Bara att vänta då

Spännande! Hoppas du slipper vänta så länge;)

10 år sedan ´

Sv: Bara att vänta då

Lider med dig Nemo11, är glad jag fått vila lite men snart är jag väl i samma sits. Vakna av en värk för ungefär 15 min sedan och inget mer. Hoppas att det kommer igång under dagen. Sa till sambon att imorgon får han ta ut mig på en promenad så jag rör mig och förhoppningsvis kommer igång :) Lycka till Sun69shine snart är du här, håll ut :)
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne