liona
3 liona

Hejdå majmammor :(

Idag skulle läkaren lyssna på hjärtljudet men hittade inget hjärta. Hon skickade mig genast till ultraljud och de konstaterade att hjärtat har slutar slå någon gång under den senaste veckan. På söndag skall jag ta den första tabletten och på måndag morgon kommer de att ta ut den. Kan inte ens beskriva vad jag känner just nu. Allt känns bara mörkt och orättvist, vad är det för mening med det här? Varför jag? Vill bara önska alla er majmammor och alla andra blivande mammor lycka till i fortsättningen med era små, hoppas att ni alla får friska, underbara bebisar! Blir bara för oss att försöka igen efter en tid, även om det kommer att vara skrämmande och jag kommer vara rädd att samma sak upprepas. Kramar till er!
Lini
7 lini
10 år sedan ´

Sv: Hejdå majmammor :(

Hej!

Beklagar verkligen.. jag har själv varit gravid några gånger oplanerat, men när man ställt sig in på att man bär på något så blir allt så himla tungt då man fått beskedet...speciellt för dig som var så långt gången...blir själv orolig nu om pyrets hjärta stannat men ja tror hon/han må bra.

Du hade iaf tur att ni upptäckte de med hjärtat rätt fort. Vissa ha sån otur som väntat i 18veckor för att sen få beskedet om att bäbisen int levde längre, och dog i vecka 9 tex. :( verkligen supertråkit för dig! skickar lite kramar å hoppas ni snart plussar igen om de är de ni planerat! :)

Alla kommer råka ut för sånna här tråkigheter en gång i livet minst, då ändå en stor del av alla graviditeter slutar i missfall.

Önskar dig i varje fall ett stort lycka till! ät choklad å mys ner dig ordentligt elr hitta på nåt kul. Närhet spelar som mest roll sånna här tillfällen då allt blir grått.

Kram!

gokris
4 gokris
10 år sedan ´

Sv: Hejdå majmammor :(

Gud va trakigt! Hur langt gangen var du? Hoppas allt gar sa bra som mojligt! Ta de lungt och ta hand om varandra, at lyxiga frukostar och mys framfor tv med massa bra filmer! Kram

10 år sedan ´

Sv: Hejdå majmammor :(

*KRAM*

liona
3 liona
10 år sedan ´

Sv: Hejdå majmammor :(

Jag kommer vara v 15+0 på måndag när det händer så även om det är tidigt i graviditeten så har vi hunnit vänja oss så mycket med att bli föräldrar i maj :( känns verkligen synd! Men jo vi kOmmer att försöka igen sen, den här graviditeten var ju redan planerad. Förhoppningsvis får vi snart glädja oss åt ett plus igen :) tack för era fina kommentarer, ska försöka komma igenom de här dagarna även om det är svårt. Chokladen är min bästa vän just nu!
gokris
4 gokris
10 år sedan ´

Sv: Hejdå majmammor :(

Jag förstår dig, jag går också in i 15 på måndag. Och jag berättade de här för min man som inte riktigt visar intresse och jag brött ihop och förklarade alla mina känslor. Man är ju rädd att de skall hända och så här tidigt är man ju på sätt o viss lite beredd på de men när de händer är de aldrig kul. Jag hoppas att de blir ett plus igen för er inom en snar framtid! :)
liona
3 liona
10 år sedan ´

Sv: Hejdå majmammor :(

Tror inte att du behöver vara orolig, de såg redan i v 12 att fostret hade en rätt stor nacksvullnad och det var antagligen därför det gick så här för oss. Om allt har sett bra ut då du har varit på ultraljud så behöver du nog inte vara orolig. I vecka 15 är man endå så långt gången att riskerna för sådant har minskat massor.

Tack skall du ha, försöker genast igen då blödningarna har slutat och hoppas på att plussa snabbt, blev genast gravid senast så hoppas på samma sak denna gång :)

Är dock hemskt nervös för måndagen. Ifall de blir tvungna att göra skrapning efteråt så blir jag ju där över natten också. Hoppas att det skall gå smidigt!

10 år sedan ´

Sv: Hejdå majmammor :(

Hej! Så tråkigt för er. Jag beklagar verkligen. Låt sorgen få ha sin tid... Många kramar, M

gokris
4 gokris
10 år sedan ´

Sv: Hejdå majmammor :(

Jaa men da blir de nog ett plus snart igen! Man ar ju mer fertil efter missfall sa de ar bara o jobba pa! :)

10 år sedan ´

Sv: Hejdå majmammor :(

Usch!! Har själv ett missfall i bagaget,lider med er!!! Men på något märkligt vis får man styrkan att ta sig igenom detta hur svårt det än känns.... Och lyckan och tacksamheten bli så mycket större när man väl får sin lilla skatt...trodde aldrig vi skulle våga försöka igen men väntar ni på våran pojke som kommer vilken dag som helst... Så jag skickar styrkekramar och positiva tankar i massor till er båda!!!!
jvsm
5 jvsm
10 år sedan ´

Sv: Hejdå majmammor :(

liona: vad ledsen jag blir för din skull, hoppades så att det skulle gå vägen för dig. Kram och hoppas allt gått bra idag och att ni snart orkar försöka igen! 

-- Efter drygt åtta år, och både MA och MF, tittade vårt mirakel ut den 13 maj 2013  :-) 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne