Hur går det för er?

Är nyfiker hur det går för 80-talister. Har ni långt kvar? Ont eller andra besvär? Illamående? Vad äter ni?

Jag har 11 veckor kvar till beräknad förlossning. Jag får foglossning till och från :( Inge vidare!!
Mitt illamående har lagt sig när jag var i vecka 10-11. Jag är forfarende känslig för kaffeluckt. 
Jag är helt besatt av saltgodis (tex lösgodis som är salt och turkisk peppar) och även Coca Cola Zero. När det gäller mat älskar jag keso, avokado, kebabkött och pasta.

Celina
4 celina
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Halloj!

Jag har ju då rätt mycket kvar, är i vecka 17 nu. Tycker att jag mår otroligt bra faktiskt! Bar dock tungt igår och fick ont i både mage och rygg men det gick över under natten.

Kaffe går i men inte så ofta, jag dricker kanske nån eller ett par koppar i veckan. Det luktar godare än det smakar. Annars moffar jag i mig satsumas/nektariner så det sprutar ur öronen.

Hade foglossning förra grav, men verkar ha klarat mig med lite ischias-ont än så länge i alla fall.

Saker och ting har en tendens att lösa sig

10 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Hej!

Är i v.18 och illamåendet började avta lite runt v.13, men kommer och knackar på dörren så fort det går för lång tid mellan måltiderna.

Har ibland lite ont i svank och ibland kommer någon nerv ikläm när jag ska sova och då vaknar jag med ett ryck. Men det funkar bra ändå.

Har inget just nu som jag måste ha, när dök dessa begär upp...kommer det tidigt eller sent i graviditeten??? Eller inte alls???

Har ni någon mage och har ni gått upp i vikt?

Jag har fått en liten mage men endast gått upp knappt 3 kg...men det kommer väl.

 

//Kram

Catta2
4 Catta2
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Är i v 22. Känner o ser att magen växer :D 18 v kvar känns lite konstigt att det har gått så fort. Har lite foglossning. Lite förkyld annars mår jag bra. Bebisen blir starkare o m det starkare sparkar. Har gått upp 8 kg nu men jag bryr mig inte så om vikten. Igår hade jag köpt en ostfralla började äta den. När jag hade ätit nästan halva upptäckte jag att det även var typ bror ost på den. Var em dubbel därför såg jag inte det. Slängde den direkt utan att titta nämre vad det var för ost Tror ni att det är någon fara ? Blev lite lite orolig m så tänkte jag är så få som blir sjuka varje år. Ska åka förbi där idag o se vad den innehåll mer exakt. Men blev lite irriterad att dom gömmer sånt i.
Catta2
4 Catta2
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Hihi skriver på mobilen :D brie ost ska det vara
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Har runt 6 veckor kvar o känner mig nog ganska redo och vill ha bebis nu! Tur att det e jul o nyår snart så tiden går fort. :) Själv så har jag haft dille på juice och gått upp ca 15kg. Har lite foglossning av o till och allt känns otroligt tungt. Ska bli skönt o komma igång me träningen efteråt (som är mitt liv) och gå ner alla onödiga kilon! 

:)

Celina
4 celina
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

@Linda 84: Man måste inte få dille på en viss sorts mat, det brukar vara kroppen som behöver något speciellt och då blir man sugen på livsmedel som innehåller mycket av det. Jag tror det är därför många blir sugna på godis, för kroppen behöver energi och snabbaste vägen är snabba (och tomma tyvärr) kalorier.

Jag har mage, det syns att jag ska ha barn. Gått ner 2 kg och upp 1 så totalt -1 kg sedan start. Det är nog träningen som är orsaken till att jag inte gått upp (är överviktig sedan innan).

Saker och ting har en tendens att lösa sig

evan
2 evan
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Är i v. 14 och har inte haft några problem hittills. Inget illamående vilket är riktigt skönt. Det börjar synas lite om jag har tajta kläder, men det kanske bara är jag som tycker. Har bara gått upp ca 1 kg hittills.
10 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Här rullar det på. Är i vecka 37+1 idag.

Längtar något oerhört efter min lilla skatt nu kan jag lova..

Har inte haft några direkta problem. Enda jag lidit lite av är att den lille har en dum ovana att boxas med blåsan nästan hela tiden. Men som sagt annars har jag varken mått illa eller haft ont..

Magen har nu sjunkigt och enligt förra mötet hos bm så var huvudet fixerat..   =)

Nästa besök hos bm är på tisdag 15/1 så får vi se vad dom säger då..

Men jag skulle gärna vilja att den lille kom nu då jag känner mig helt redo och hemskt gärna vill ha skatten i min famn  =)

 

BF  31/1

10 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Har idag 9 dagar kvar till bf. Håller dock alla tummar o tår för att han kommer tidigare. Trött på att vara gravid nu!
nea87
3 nea87
9 år sedan ´

Sv: Hur går det för er?

Hej på er!

Har precis gått in i v15, känns skönt att ha kommit så här långt! Var hos BM på inskrivning igår har bara gått upp 2kg men tycker redan det syns på magen men ser mer ut som för mycket gott gott än gravid. Har haft sug efter lakrits och speciella maträtter då och då. Illamåendet har försvunnit helt vilket är skönt! Tycker det känns oroande att läsa om er som är gravida o inte vill gå upp för mycket i vikt, det är ju en del av det hela och det är väldigt individuellt vad jag förstår hur mycket man går upp. Det viktigaste är väl att du och bebisen mår bra och får i er vad ni behöver! 

Börjar längta väldigt efter den lilla/ lille, snart UL =)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne