Nära nu fast känns långt kvar..

Bara 22 dagar kvar till beräknad bf, känns väldigt nära men ändå såå länge kvar!! Jag håller på att bli galen av att vänta, plus att jag har sånna foglossningar att jag dom värsta dagarna inte kan gå utan kryckor :o/

Fast ibland när man får riktiga förvärkar, och ibland är det sånt jätte tryck nedåt så kommer förlossnings ångesten och h*n kan få stanna kvar nån dag till :P  Jaja ut ska h*n ju på ett eller annat sätt, och jag längtar som en tok! Ska bli så kul å se vad man har för en lite skrutt i magen och att böra bli sig själv igen, kunna gå normalt..   Nån fler som börja känna av kärmpor så som foglossningar, halsbränna m m.?

10 år sedan ´

Sv: Nära nu fast känns långt kvar..

Foglossning har jag som tur är inga problem med men halsbränna, usch!!!! Och att inte tala om hur trött man känner sig. Började samla vatten i kroppen i helgen och jag känner mig bara större och större för vår dag som går, och tung. Bara 27 dagar kvar för mig. Längtar så oerhört mycket!!! Vill börja mysa tillsammans med vår lilla tös :) Så nu hoppas jag att hon tittar fram snart :)
10 år sedan ´

Sv: Nära nu fast känns långt kvar..

Uppstötningar och en nerv som kommer i kläm då och då :/ Det gör så ont att jag måste sätta mig ner ett bra tag!

Men det är ju ett bra tecken med :) Det betyder ju att snuttan sjunkit ner ordentligt och det kanske inte är allt för långt kvar :) 11dagar kvar tills beräknat!

10 år sedan ´

Sv: Nära nu fast känns långt kvar..

Hej:) känner också att vår lille son kan få komma ut nu men blir ändå nervös av att tänka på förlossningen men ut måste han ju:) jag har Bf 8 november så nära men ändå "långt" kvar:) foglossning på dagen och förvärkar på nätterna. Längtar som bara den efter den lille:) ska bli så fantastiskt att få träffa honom:)
10 år sedan ´

Sv: Nära nu fast känns långt kvar..

Hejsan, börjar också känna av de är jätte nära, jag har BF om 16 dagar (16 november) men ska in på kejsarsnitt nu den 7 november så man börjar känna av nervösiteten samt att de är ju bara 7 dagar kvar... 

Man bara går och väntar, så idag ska man inte göra så mycket eftersom jag tillbringade nästan en hel dag på sjukhuset... 

Så nu har man häftiga sammandragningar istället... 

10 år sedan ´

Sv: Nära nu fast känns långt kvar..

Nu är det 14 dagar kvar!! :o) och mer å mer tryck nedåt och packade BB väskan idag, så nu är jag redo. Bara lite choklad som ska inhandlas imorgon och packas ned i väskan :P

sara_k
5 sara_k
10 år sedan ´

Sv: Nära nu fast känns långt kvar..

4 dagar kvar för mig. Det känns underbar att det så nära nu, Hoppas att jag inte gå över.

Vi försöker barn nr 2. MF 2011 Okt,sonen född 2012 Nov ❤️ Hoppas på graviditet :)
10 år sedan ´

Sv: Nära nu fast känns långt kvar..

Suck.. idag är det 4 dagar kvar för mig med och nu känns det som man bara går och väntar! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på för att fördriva dagen :/ Man är ju minst sagt klumpig så det är ju rätt jobbigt att försöka leka och busa med dottern också.

Aja, snart är hon här <3

10 år sedan ´

Sv: Nära nu fast känns långt kvar..

Hej på er!

5 dagar kvar för mig, är beräknad den 6 nov. nu är det tungt och längtan är så stor!! känner av allt mer sammandragningar och lite förvärkar men jag räknar ändå med att gå över tiden, kanske är lika bra att räkna med det hehe. när sammandragningarna och värkarna träder fram blir jag mer nervös inför förlossningen än vad jag är annars, men som sagt, ut ska h*n !! Vi har inte tagit reda på könet så nu är man riktigt otålig på att få se vår lille plutt där inne:) hoppas allt kommer att gå bra för er andra november mammor :) 

Besök min blogg!

beatriceengberg.blogg.se    :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne