Flicka eller pojke

Jag och min sambo vill absolut inte veta könet på vår bebis. Går det att undvika? Om det syns på bilden ialla fall. Hur brukar BM gör då? Undviker de att visa bilder på hela bebisen.
Linkan
5 Linkan
7 år sedan ´

Sv: Flicka eller pojke

Tror inte att du kan se de skälv om bm inte säger något. Nämn de innan hon börjar. Att vi vill absolut inte veta kön
7 år sedan ´

Sv: Flicka eller pojke

Vi var på vårt UL för ca 6 veckor sen. Vi ville inte heller veta könet o sa d direkt så att d inte skulle råka visa eller säga ngt då d känns som de flesta tar reda på d. Så när hon skulle kolla det området så fick vi titta bort och sen sa hon till när vi fick titta igen. vi fick dock inte se ben eller fötter då hon inte kunde garantera att bebis skulle visa upp vem den va. haha. ;) resten av bebisen fick vi se väldigt tydligt och länge så d va supermysigt. d va bara könsområdet hon höll sig borta från ;)

Lottu
3 Lottu
7 år sedan ´

Sv: Flicka eller pojke

Vi pratade aldrig kön på vårt RUL, men det var inget som någon av oss "råkade se" trots att vi tittade hela tiden. Så det är nog ingen större fara!

~ Den 7 mars 2013 föddes vår son Edwin ~

7 år sedan ´

Sv: Flicka eller pojke

Tack, känner mig lite tryggare inför UL, det ska bli så spännande. Skulle vi av misstag få veta könet så är det ju inte hela världen. Fast roligast är det om det får vara en överraskning tills bebis kommer.
7 år sedan ´

Sv: Flicka eller pojke

Vi vill inte heller veta, har UL imorgon och kommer säga till direkt att vi inte vill veta:)

BULAN var en liten prinsessa...

Den 27 mars,prick klockan 12.00 föddes vår underbara DOTTER på Malmö KK <3

7 år sedan ´

Sv: Flicka eller pojke

Vi ville iofs veta könet om de kunde se det på vårt UL nen vi väntar en pojk och jag kan säga som såhär att vi såg väldigt väl att det stack upp en snorre och pung mellan benen :D det syns till och med på bilderna vi fick med oss hem :P Min pojkvän var mäkta stolt och tyckte att han "brås på sin far" haha!! Så ni ska nog undvika att titta när hon kollar neråt :)
7 år sedan ´

Sv: Flicka eller pojke

Vi pratade inte heller kön.... Men jag tyckte ändå se något mellan benen på den lille bebisen. Så nu är jag ganska inne på att det blir en liten kille....

30 år och väntar mitt andra barn.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne