Viktfixering!

Jag blir ju bara galen på mig själv! 

Jag har gått upp runt 10kg o går in i v28 denna vecka. Och jag verkligen hoppas o BER att jag inte går upp mer än 15kg vilket jag börjar tvivla på nu. Jag hade bulimi i 20års åldern och utbildade mig till hälsopedagog vid 25års åldern. Vilket var min räddning! Jag har aldrig varit överviktig och tränat jämnt. Men det senaste året då jag fick två missfall och innsn första inskrivningen så vägde jag egentligen 7kg över min normalvikt. Så efter bf så har jag 20 kg att gå ner till min normalvikt och det är nu en jävla mardröm att gå upp (vilket jag nu får face a) 

Nån mer i min situation?? 

Hur mycket har ni gått upp, januarimammor?

Kram

10 år sedan ´

Sv: Viktfixering!

Hej . Jag är i vecka 26 och har inte gått upp nånting , hoppas jag kan hålla mig under 10 kg p.g.a var lite överviktig innan graviditeten . Men 10 kg är inte så farlig ! :-D vet en väninna som gick upp 45 kg !
Hej är en 26 - årig tjej som väntar mitt första barn den 10 jan 2013
10 år sedan ´

Sv: Viktfixering!

Jag går in i v. 28 på fredag och har gått upp ca 11 kg än så länge, jag tror inte du behöver vara orolig alla är olika och går upp olika mycket :) 

JAg har oxå haft jätte noja för min vikt tills jag bytte bm och hon sa att det var absolit ingen fara och att så länge jag inte samlade på mig för mkt vatten så behöver jag inte änns väga mig om jag mår dåligt av det efter som hon inte tycker man ska fundera förmycket på vikten:)

Njut och må bra och jobba på att bli av med det du gått upp när ditt lilla underverk är ute :) lycka till 

:)

10 år sedan ´

Sv: Viktfixering!

Japp är rätt fixerad jag med.. Gick väldigt snabbt upp 6 kg tror det var i v 15 kändes skittråkigt när alla sidor skriver: nu bör du ha gått upp 2 kg eller knappt det. Nu v23 har jag gått upp 7.5 kg och har stenkoll. Väger mig varje dag och väljer noga vad jag äter. Men äter gör jag iaf så det går ingen nöd på mig. Hatar viktkurvan här på sidan då jag ligger över den. Sur..
Bf 1 februari, första barnet
10 år sedan ´

Sv: Viktfixering!

Är i vecka 30+5 och har gått upp 13.2 kg :-(. Hatar att vara tjock och ännu mer hatar jag att höra det hela tiden från alla "vänliga" människor som måste påpeka det hela tiden, precis som om jag skulle missat att jag har en jättemage och är betydligt tjockare än vanligt. Men om man väljer att skaffa barn ingår det ju och sen går man ner det om man kämpar lite men kroppen blir sällan som innan. Men det är det värt!!!
10 år sedan ´

Sv: Viktfixering!

Jag tycker att det är vackert med magen och dem kilona kring bebisen gör det inget att jag går upp. Men faan mina ben! Har aldrig SETT nått liknande...Lika depprimerande varje gång jag ser dem.... O då säger alla runt om mig att kroppen behöver lägga på sig fettreserver... MEN jag HAR ju redan tillräckligt med fett tycker jag!

Grumps
2 Grumps
10 år sedan ´

Sv: Viktfixering!

Gick upp 30 med första, 25 med andra och verkar landa på 20 med tredje. Har lyckats gå ner allt mellan graviditeterna och vet att det kommer bli så nu med! Försök hitta en strategi, ta hjälp av BM så det inte går obemärkt förbi, även om du är utbildad i ämnet så behöver alla stöd!! Jag är kort oxå och ser ut som en boll..... Lycka till
Becky
2 Becky
10 år sedan ´

Sv: Viktfixering!

Min BM tyckte att 15kg var "lämpligt" för mig att gå upp, men är i vecka 26 nu och har redan nyttjat 10 av dessa 15kilon.. humm. Det är nog bara att acceptera att jag kommer att spränga 15kg's gränsen, känns lite jobbigt i själen och för att inte tala om i kroppen. Alla dessa extra kilon är tunga att gå runt och släpa på! Men, jag tror/hoppas att det kommer att ordna till sig när bebban väl kommit =)

 

Kramar! // Becky

10 år sedan ´

Sv: Viktfixering!

Jag är i vecka 25 och har gått upp 15 kg, men jag bär ju på den allra underbaraste skatt man kan så vad f*n gör det :) Jag njuter och är lycklig! 

10 år sedan ´

Sv: Viktfixering!

Jag är i vecka 27 gått upp kg
BF 7/1-2013 <3 fina fina skatt
10 år sedan ´

Sv: Viktfixering!

4kg
BF 7/1-2013 <3 fina fina skatt
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne