mammakläde

Hej hej!

Hoppas ni november mammor mår bra?

 

Jag har problem med mammakläder... känner mig så stor och det känns som inget sitter bra längre.... suck! Vill känna mig fin!

Ska på bröllopsfest nästa helg... vet inte vad ja ska ha på mig! var kan ja hitta fina mammakläder som man känner sig fin i??? HJÄLP!

 

Kramar till er marwul.blogg.se (läs gärna min blogg)

JeeA87
4 JeeA87
10 år sedan ´

Sv: mammakläde

Hejsan!! 

Dom har väldigt söta och fina mamma kläder på H&M, kolla där :) Jag hittade jätte fina kläder, även ett par svarta byxor som liknade finbyxor :) Och det är inte jätte dyrt heller! Så lycka till! :)

10 år sedan ´

Sv: mammakläde

tack snälla

10 år sedan ´

Sv: mammakläde

tack snälla

10 år sedan ´

Sv: mammakläde

Jag har köpt 4st mammabyxor alla från hm... de har jätte bekväma och fina kläder där! har också köpt en del mammatoppas därifrån så där hittar du en hel del.. lycka till!

10 år sedan ´

Sv: mammakläde

Ellos har annars jättefina kläder!

10 år sedan ´

Sv: mammakläde

Kappahl har också fina kläder! kolla även lindex :) lycka till med letandet! 

Besök min blogg!

beatriceengberg.blogg.se    :)

Tess87
2 Tess87
10 år sedan ´

Sv: mammakläde

asos.com har väldigt fina mammakläder med, finklänningar ligger på runt 500kr så det är ju lite dyrare men kollar man de sista sidorna har de nedsatt pris på en hel del kläder.

Tar man expressleverans tror jag det går på 3 dagar,

lycka till och hopps du hittar något du känner dig fin i!

10 år sedan ´

Sv: mammakläde

HM har snygga kläder men i Malmö är det alltid så utplockat :( finns aldrig några byxor i "vanliga" storlekar, endast 34 eller 46. Köpte byxor på Polarn och pyret, riktgt bra grejer! Asos och Nelly har fina mammakläder, både lite billigare och dyrare!

10 år sedan ´

Sv: mammakläde

Jag har köpt lite mamma kläder med märket Mamalicious. Googla, finns på olika sidor :)

10 år sedan ´

Sv: mammakläde

H&M har ju en nätbutik också och där finns det tydligen lite mer n i butikerna dessutom, så satsa på den istället Jezzibella! Billgt och bra. Jag har köpt två par byxor, samma modell medn olika färger och de är supersköna. Deras bastoppar för 80:- är också väldigt sköna och prisvärda. Finns i ett par olika färger. I sommar köpte jag en sommarklänning där och nu ska jag snart på bröllopsfest och har redan sett en svart klänning där för 200 kr, så det blir perfekt.

Jag har testat Ellos, men är lite missnöjd med deras kvalitet. Byxorna höll inte så länge, deras toppar har varit tunnare än H&Ms toppar, men kostat lika mycket. Har returnerat allt utom ett par byxor därifrån. 

Mamalicious gillar jag, de har fina kläder. Har köpte lite därifrån.

Är ute efter jacka nu, men det tycker jag är väldigt svårt att hitta en snygg, billig som sitter bra, men jag ska fortsätta leta!

 

Proud har förresten också mammakläder. Fysisk butik i Sthlm som hade sisådär när jag var där i somras. Jag letade shorts och det var utplockat då, så jag kikade egentligen inte så mycket mer. Dock är de klart dyrare än H&M. De går att hitta på nätet också, proud.se.

Kollade Top shop också, fysisk butik på Sergelgatan i Sthlm. Totalt värdelöst!!! Hade väl en ställning på ca 4 m med mammakläder och de var fula. Sen var det väl inte in typ av mode heller, men nää, de går bort. 

Besökte second hand Minimojs på Frejgatan i Sthlm. Köpe en top för 50 kr. Hade jag haft mindre storlek hade jag kunnat köpa mer där. Hittade en bebisoverall för 75 kr på en gång. Ser helt oanvänd ut, så second hand rekommenderar jag också att besöka. 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne