Vad har ni i eran BB-väska?

Vad har ni packat ner? Jobbigt att veta hur mycket man ska packa tycker jag.

Jag har packat:

Ett par mjukisbyxor, 2 amningslinnen, 2 amningsbh och 3 stora bekvämna trosor, tandborste, tandkräm, deo, tvål, shampo, balsam, borste och några amningskupor til mig =)

Till bebisen har jag packat:

En filt, ett par strumpor, 2 mössor, 3 bodys, ett par byxor och 3 pyjamas.

Även kameran fyllt laddad, la även i laddan ifall det bara skulle dö =)

36+1 idag och den får gärna komma när den vill nu!!

10 år sedan ´

Sv: Vad har ni i eran BB-väska?

Tack så mycket för era tips =) Har lagt ner ett par tofflor och läppsyl. Fundera på att köpa nån slags sportdryck och godis så man får lite energi.

ellars
2 ellars
10 år sedan ´

Sv: Vad har ni i eran BB-väska?

hej:) fick min prinsessa för en vecka sen och kan tipsa er om att inte släpa med er för mycket, det blir bara en massa å bära hem. Jag fick en torsdag em och åkte hem på em dagen efter, tiden på bb hade jag deras rock med knappar, skön och praktisk, ingen bh förrän jag åkte hem. Sessan hade bara blöja och filt eftersom de ska ha så mycket hudkontakt som möjligt i början. Napp är inget jag rekomenderar eftersom amningen då kan bli störd (fakta på nätet och från barnmorskan). Det skiljer sig säkerligen mellan olika sjukhus men jag hade bindor från bb (vanliga, ej blöjvariant som någon skrev men det finns och uppskattas säkert av dem som inte får bukt på blödningen.  Hygienartiklar=bra:) och läppsyl, jag hade även nässpray för att underlätta andningen.  Lycka till alla!!!!!!

10 år sedan ´

Sv: Vad har ni i eran BB-väska?

Då vi har mer än 10 mil till bb så kommer vi nog antagligen packa med oss för mycket!
10 år sedan ´

Sv: Vad har ni i eran BB-väska?

Vi har 6 mil å packar hellre för mycket än för lite kan jag säga :)

10 år sedan ´

Sv: Vad har ni i eran BB-väska?

Förstår att ni hellre packa lite för mycket än för lite, själv har man 5 min till sjukhuset. 10 om det skulle va jobbig trafik..

10 år sedan ´

Sv: Vad har ni i eran BB-väska?

såg att någon skrev tips på att ta med nötter, men det tror jag inte är så populärt då risken är ganska stor att någon på förlossningen är allergisk mot nötter. 

Har en son son född 130626 15:39. Är gravid med andra barnet
10 år sedan ´

Sv: Vad har ni i eran BB-väska?

Ombyte till mig och strumpor och kalsonger till gubben :) bindor, blöjor, våtservetter, shampoo, balsam, tandborste / tandkräm, ammningskupor! Dock inte köpt nån ammnings BH för de har ja glömt :p sen 2 bodys ett par strumpor en mössa och tröja å byxor till bebis :) och en filt också :) sen vet ja inte vad man behöver mer! Har nog packat för mycket redan ;)
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne