HannaA
5 HannaA

BB-väskan?!

Nu kommer jag med det där tjatet som alla andra säkert redan skrivit om :) haha.
Jag har läst en hel del om VAD som bör packas ner i BB-väskan, men tycker det är galet svårt att veta hur mycket man ska packa ner, både till sig själv och lilla pyret! Tycker även det är svårt att veta när man ska börja förbereda och packa väskan, är i vecka 35+6 idag. Känns fortfarande som att det är väldigt lång tid kvar tills det är dags, samtidigt som det egentligen kan hända när som.

När började eller har ni tänkt börja packa BB-väskan? :)

10 år sedan ´

Sv: BB-väskan?!

tjolliho!! Jag har nog skrivit detta 100 gånger ,,varit med här ett tag nu:-)

jag föder ju för tidigt så jag brukar att börja att packa väskan i v 33 och dåå har man ju chans att fylla på om man kommer på något.

jag har ju fött 7 barn så jag har ffått in rutinen lite med åren:-)

något som jag har med mig förrutom hygenartiklar tofflor rena underkläder mjukisbyxcr och t-shirts till mig själv och 2 -3 ombyten till bebisen så brukar vi ha musik, yatzy (om tiden drar ut) tidningar, en bra kärleksroman (jag brukar bli kvar ett par dagar,,, sen är det ju att ladda med kexchoklad snikers och sådant man tycker om och sin partner kan gå å ta av så att han inte heller svimmar av lågt blodsocker,,,drycker som man gillar,, sjukhuset står ju för saft och nyponsoppa,,jag brukar ha druvsocker/dextrosol med mig...kaffetermos åt mannen kanske och sen bre smörgåsar till karln eller det kan han ju göra själv:-) en filt till bebben och bilbarnstolen kan man ju ställa i bilen redan innan när det börjar att närma sig. jag brukar ha en vanlig adidasbag med mig och tänka att mer än vad som får plats i den ska man inte ta med sig:-)

hoppas att du blev lite klokare eller å förvirrade jag dig bara:-)

Lycka till!!

10 år sedan ´

Sv: BB-väskan?!

kom på mera,,,, en bra amningsbh och inlägg,(sådana där engångs är bra), för när mjölken börjar att rinna till räddar man tröjan:-)

ha en bra kväll

HannaA
5 HannaA
10 år sedan ´

Sv: BB-väskan?!

Du bara väntade på ytterligare en till som undrar över detta! :) haha.

Vill på ett sätt börja packa nu, samtidigt som det känns "tidigt". Men egentligen så kan det ju komma igång när som helst nu! :) (vilket jag hoppas)

Ska nog kanske börja skriva en "packa-lista", och även packa ner bebiskläderna och så. Sånt som ändå inte behövs just nu :)

Tack så jättemycket för förslagen och hjälpen!! :) det är just det där med hur mycket av allt jag tycker är svårast!! :) Jag har en förmåga att alltid packa för mycket. Men samtidigt, blir man kvar längre än man tänkt så får väl min sambo åka hem och hämta mer om så behövs :)

Kramar!

10 år sedan ´

Sv: BB-väskan?!

hej tycker man nog ska försöka ha väskan packad ett tag i förväg, våran tjej va beräknad till den 9juli men valde att titta ut den 13 juni, vart ganska hastigt då o försöka slänga ner nått i väskan (som jag ej hade packat i förväg ...:/  ) men de gick bra ändå, fick med mej de viktigaste ( kläder till mej, lillan & pappan, hygien artiklar, värmekudde)  och de lilla som inte hanns packas med, typ nå ätbart. de fanns att köpa på sjukhuset. så tror oftas man tar med sig för mycket saker. lycka till =)

Trrkek
2 Trrkek
10 år sedan ´

Sv: BB-väskan?!

Jag står på antidepressiv medicin och behöver därför förmodligen stanna något dygn extra efter förlossningen. Packar underkläder och bebisbyten för 3 dagar, blir det kris så får sambon göra en liten utflykt och fixa det som saknas!

 

Är dock lite rädd att glömma alla hygienartiklar, det är ju lite svårt att packa ner  i förväg!

10 år sedan ´

Sv: BB-väskan?!

Jag känner mig jätte seg :) Är i vecka 37+5 och har bara packat bebisens väska än så länge... Tycker det är SKIT svårt att packa till en själv, då man inte vet riktigt vad man kommer vilja ha med sig just då.

Men kanske dags snart att ta tag i det, med tanke på att bebis kan komma när som helst :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne