Vikt!

Nu är jag i vecka 20 och har gått upp 4kg redan Oo Känns som om det är sjukt mycket! 

Hur mycket har ni andra gått upp?

11 år sedan ´

Sv: Vikt!

Hej hej. Det låter inte mycket. Jag ligger kvar på samma vikt, Med min dotter gick jag ner 13 kg... Har dock en ordentlig bebismage redan :)). Tycker jag äter hela tiden och äter det jag är sugen på: mat, glass, godis allt möjligt.
Grumps
2 Grumps
11 år sedan ´

Sv: Vikt!

Har kanske gått upp ca 3-4kg, vilket jag känner är ok. Gick upp 25-30kg i mina andra graviditeter så detta känns väldigt bra i nuläget.

 

 

11 år sedan ´

Sv: Vikt!

Jag är i samma vecka som dig och har gått upp 7 redan.. Då äter jag ändå inte jätte mycket skräpmat.. Så hoppas att det stannar av lite nu..
mikki
2 mikki
11 år sedan ´

Sv: Vikt!

är i v 40 har gått upp 6kg. är lång å smal sen innan, äer vad jag vill =)

11 år sedan ´

Sv: Vikt!

Jesus.. Jag är i v 16+4 men har gått upp mellan 8-12 kg, kan inte säga exakt då mycket är vätska och jag pendlar mycket dag från dag (ett dygn var det 4 kgs skillnad på morgon och kväll!)

Äter väl lite mer mat än tidigare men ganska nyttigt, inte så det motiverar så mycket viktuppgång. Fortsätter det såhär kommer jag vara ett berg i nov :(

 

11 år sedan ´

Sv: Vikt!

Jag är 17+5 och har inte ens gått upp 3 kg. Är liten och smal av mig sedan innan men trodde jag skulle gå upp mer, men det kommer väl sen :)
evan
2 evan
11 år sedan ´

Sv: Vikt!

Är i v.16 och har bara gått upp ca 0,5 kg. Men antar att det bara smäller till en vacker dag! Är liten och ganska kort innan, (50 kg, 1.64 m)

11 år sedan ´

Sv: Vikt!

Första barnet gick jag inte upp någonting förrens efter v 25 typ, då smällde det till! Gick bara upp 11kg sammanlagt men man blir så nojig trots att jag vet att jag inte ska bry mig om det :)

Så nu när jag helt plötsligt går upp nästan "direkt" känns det helt sjukt, blir ju nervös att jag ska gå upp typ 20kg+ denna gången Oo

11 år sedan ´

Sv: Vikt!

Vägde 44,4 precis innan jag vart gravid sen i v.25 vägde jag 51,2

11 år sedan ´

Sv: Vikt!

Är i v.40 har gått upp 16 kilo, detta är tredje barnet. 1a barnet 17 kilo, 2a barnet 25 kilo. Har alltid lyckats att gå ner allt och det ska jag göra denna gång med =) Tar det hela med ro då man är veteran ;) Haft tur att både mage och bröst blivit återställda, vi får se hur det blir denna gång då man är 34 år...8år sedan sist...

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne