Igångsatt

Hejsan. Jag undrar om man kan välja själv att man vill bli igångsatt även om allt är ok fast bebisen vill bara inte komma ut?

11 år sedan ´

Sv: Igångsatt

Hej! Det funkar tyvärr inte så... Det är enskilda fall som bedöms. Man måste lida av ngn form av åkomma, diabetes m.m. Men tjata så kanske ngt kan hända!
11 år sedan ´

Sv: Igångsatt

Hej! Nej tyvärr så får man inte bestämma det, man blir bara igångsatt om man "måste" alltså om man gått över med två veckor (14-16 dagar) eller om det är något som kan skada bebisen annars så sätter dem inte igång än hur mycket man än vill.

http://Susse.blogg.se

http://Susse.blogg.se

mikki
2 mikki
11 år sedan ´

Sv: Igångsatt

nej man får inte sj bestämma om man vill bli igångsatt, är endast om man gått över tiden eller har en åkomma som kan skada bebis eller dig.

Tex diabetes, havandeskapsförgiftning graviditetsklåda mm.

Men man vill nog inte bli igångsatt då kroppen egentligen inte är redo för förlossning och det kan sluta med kejsarsnitt eller sugklocka/tång. Men alla fall är olika.

Man kan ju alltid fråga och vara lite extra gnällig =)

11 år sedan ´

Sv: Igångsatt

Jag blir igångsatt imorgon (40+2) pga graviditetsklåda, men det var en lång, tung process som jag inte skulle klarat av utan min sambo. Man måste vara stark och ihållig, samt ha en jäklans bra anledning för att få en igångsättning!

Har världens gladaste 2-åring, född 16/6-12 och fick min andra den 7/3-15 n_n.

11 år sedan ´

Sv: Igångsatt

man kan bli igångsatt om man haft snabba förlossningar innan.

jag blev igångsatt pga havandeskapsförgiftningen.blev det inte på en gång utan var inlagd 2 veckor innan de satte igång mig.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne