anno1
2 anno1

Magsjuka...

Så vi har 5 dagar kvar till bf och vad händer då? Min man får magsjukan from Hell! Ni vet sån där som går bägge vägar... nu är jag livrädd att förlossningen ska sätta igång, för då kommer jag ju få göra det själv! Ännu värre vore att jag åxå får magsjuka och att förlossningen sen sätter igång, för vad händer då? Kan man föda normalt om man har maginfluensa? Och hur villiga är de att släppa in en magsjuk person på ett ställe med nyfödda? Och vad händer om nån smittar ner sitt nyfödda barn? Ja, man Jan väl säga att jag är lite smått orolig och nojig nu :-/
11 år sedan ´

Sv: Magsjuka...

Förda måste du ju få göra oavsett om du är sjuk eller inte. Det är bara hoppas att du har hunnit spy några dagar isåfall så det börjat  ge sig. Vad jag har hört, vet ej om det stämmer, då kan inte spädbarn få magsjuka? Men är bara vad någon sagt till mig så jag vet förstås inte om det stämmer. Se nu till att tvätta händerna båda två ordentligt hella tiden och  försök att antingen skura toaletten varje gång mannen använt den innan du gör det eller om ni har två toaletter och han kan använda ena och du andra. Det du kan trösta dig med är att magsjuka går över  relativt fort, även om det är fruktansvärt att vara sjuk i det.

Dolce
3 Dolce
11 år sedan ´

Sv: Magsjuka...

Hoppas du klarar dig! Själv har jag feber och halsfluss, bf imorgon! Känner mig levande död typ... ;(
anno1
2 anno1
11 år sedan ´

Sv: Magsjuka...

Usch, låter inget bra. Krya på dig, kan som sagt inte vara kul att gå igenom en förlossning när man är sjuk. Jo än så länge här jag klarat mig (ta i trä) och det verkar som att karln börjar bli frisk igen med. Så vi får hålla tummarna att det är över.
Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne