Dolce
3 Dolce

Sjuk + föda?!

Oh jag är lite orolig här... Har 7 dagar kvar till BF nu och killen har dragit på sig en fet förkylning med feber och halsont och allt det där. Helt däckad typ.

Vad händer om jag blir smittad och förlossningen börjar? Hur i helskotta ska man kunna föda med feber och den där svagheten?!

Någon som har erfarenhet utav detta??

Dolce
3 Dolce
10 år sedan ´

Sv: Sjuk + föda?!

OCH dessutom, får han vara med på förlossningen om han är sjuk? Han måste vara med!!!

10 år sedan ´

Sv: Sjuk + föda?!

Oh fy låter inte roligt :( har hört att dom kan stoppa FL i viss mån om du är ordentligt sjuk. Tror killen får va med på FL även om han e sjuk i undantag att han är pappa o ska va där för din skull såklart! Ring annars FL nu o fråga dom hur dom resonerar i det :)

Fick en fantastiskt vacker son den 1 juni 2012

10 år sedan ´

Sv: Sjuk + föda?!

Tyvärr får man nog bara finna sig i situationen om det skulle vara så att du är sjuk då förlossningen drar igång. Bara hoppas du slipper :)

10 år sedan ´

Sv: Sjuk + föda?!

Oj, hoppas du slipper bli sjuk. Det får mig att tänka på min syster. Hon hade maginfluensa när hennes förlossning drog igång. Inget hon rekommenderar.... men vad skulle hon göra.

Mamma till 3

10 år sedan ´

Sv: Sjuk + föda?!

Tror att man bara får infinna sig i att man är sjuk isf, göra det bästa av situationen, Läste någonstans att så länge sambon inte är magsjuk så får han vara med, men magsjuka brukar dom inte vilja ha in på förlossningen tydligen (går ju inte att göra något åt om mamman är den magsjuka men då får man ett rum lite avsides och egen toa osv) meny som sagt så är jag inte helt hundra, kanske är olika beroende på vart man bor och föder :) Hoppas du slipper bli sjuk! :) och Lycka till när det är dags! :)
Dolce
3 Dolce
10 år sedan ´

Sv: Sjuk + föda?!

Åh jisses... Precis när jag trodde att jag klarat mig åker jag på äckelhalsflussen :( 2 dagar innan BF. Blääää så typiskt!
10 år sedan ´

Sv: Sjuk + föda?!

Jag har fött barn med både maginfluensa och feberinfluensa. Förlossningarna har en förmåga att dra igång när immunförsvaret är i botten. Men kroppen är fantastisk och man fixar det iaf, minst lika bra som när man är frisk konstigt nog.

Ang om de stoppar förlossningen så är svaret NEJ. De gör heller inte snitt om det inte är absolut nödvändigt, pga att infektionsrisken är större vid sjukdom.

Oroa dig inte. Vila istället så du ´spar kraft till förlossningen. :-)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne