Maj!!

Nu har vi äntligen gått in i "våran" månad. Nu är det inte långt kvar! Hejja Hejja :)
Ma2010
4 ma2010
11 år sedan ´

Sv: Maj!!

"Bara" två veckor kvar till bebis och nytt hus! Woho! Hoppas bara jag slipper gå över tiden. IGEN...

http://treblir4.blogspot.com/

Migos
3 Migos
11 år sedan ´

Sv: Maj!!

Vår lille prins kom den 5 maj, bf den 10 och allt har bara gått bra!!! Det kommer bli en riktig rush här med massa bebisar som kommer nu!!! Härligt!!!! Lycka till alla mammor, och håll ut alla gravida!!! Snart, snart!!!

11 år sedan ´

Sv: Maj!!

Ja nu är det mindre än 1 vecka innan bf  för min del. Känns galet att det är så nära.. :) Att det kan bli närsomhelst. Men jag har inga känningar alls än så länge så det kommer säkert dra över tiden..  Hur e det med er andra?..Har ni mycket sammandragningar/förvärkar? 

Var hos bm idag och när hon kände på huvudet kunde hon även känna en hand. Och förra gången kände hon näsan på bebisen..Så det är verkligen en liten människa därinne. :) 

Lycka till allesammans..snart har vi våra bebisar hos oss. 

 

11 år sedan ´

Sv: Maj!!

Hej,

Jag jobbade sista dagen igår så nu är det väntan här. Har beräknad dag 16 Maj. Har massa sammandragningar och endel förvärkar.

Lycka till ni andra!  

anno1
2 anno1
11 år sedan ´

Sv: Maj!!

Jag har massor av sammandragningar och har börjat få en del förvärkar på kvällarna. Annars mår jag bara fint än så länge, vilket känns skönt då jag är beräknad först till den 26e. Ska jobba lite mindre framöver, men tänkte ändå fortsätta så länge jag orkar och mår bra.
11 år sedan ´

Sv: Maj!!

Måste säga att det är rätt tråkigt att gå hemma o vänta när alla andra jobbar... tur jag valde att jobba fram till 8 dar innan BF. vad gör ni andra medan ni räknar ner?

http://olanningen.blogspot.se 

 

 

11 år sedan ´

Sv: Maj!!

Jag har gått hemma sen i februari pga hot och våld på jobbet men jag tycker det har varit jätte skönt att gå hemma :) Vi flyttade till hus i Januari så jag har ju haft en del att göra + att min syster var gravid och fick barn i Mars så hon och jag har ju kunnat umgås under våra graviditeter. Men kan förstå om man skulle bli rastlös av att bara gå hemma.. Hur mår alla? några som gått över bf?

11 år sedan ´

Sv: Maj!!

Kul att du fått dela graviditeten med din syster, måste vara jätteroligt att få jämnåriga barn! Låter inge kul med ditt jobb men skönt att ni hunnit flytta till hus så du haft lite att pyssla med. Vi ska flytta i Juni, känns som det blir lite tätt inpå födseln men jag hoppas det går bra.

Vad har ni andra för BF-datum? Vi har 16 Maj så inte långt kvar men jag är så förkyld så jag hoppas hon väntar några dagar extra så jag hinner snora klart först.

Jealle
2 Jealle
11 år sedan ´

Sv: Maj!!

Jag är beräknad till den 25 maj och kommer jobba min sista dag på torsdag nästa vecka. Hade tänkt jobba hela vägen men min bm avrådde mig. Jag blir lätt stressad av att gå hemma och har väldigt svårt för tristess men nu känns det skönt att jag snart ska gå hem. Känns som att jag behöver landa i att jag snart ska bli mamma... och för att vara på den säkra sidan så har jag gjort en lista med saker jag kan göra innan barnet kommer ;-)

Nu håller jag tummarna för att vi alla får okomplicerade förlossningar =)

 

11 år sedan ´

Sv: Maj!!

I söndags kom vår lilla tjej! 

hon är helt underbar... Förlossningen gick mycket bättre än jag föreställt mig, kroppen fixar det och vet vad den ska göra. lycka till ni andra som väntar! 

 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne