Maj!!

Nu har vi äntligen gått in i "våran" månad. Nu är det inte långt kvar! Hejja Hejja :)
Migos
3 Migos
10 år sedan ´

Sv: Maj!!

Ja, grattis till oss, våra bebisar och familjer!!!

MAJ MAJ MAJ!!! Helt underbart!!!

Nu återstår bara den bitterljuva längtan och väntan, nedräkning. Återkommande, lurande förverkar och den underbara verkliga förlossningsstarten och finalen - födelsen av en helt ny människa!!!

WOW!!!!

10 år sedan ´

Sv: Maj!!

Ja jisses MAJ!!! :D 
oj vilken välkommen månad, spännande nu med slut spurten, när man går och väntar på hur det ska starta, med vattenavgång eller bara värkar? själv hemma eller inte? natten eller dagen? kommer det gå fort? jisses frågorna är många, men snart är vi där och kan besvara dom :) 
Spännande! 
STOR LYCKA TILL KRAM TILL ALLA MAJMAMMOR! 

Migos
3 Migos
10 år sedan ´

Sv: Maj!!

Hahaha.... ja precis en massa frågor som snurrar! Jag har såna skräckfantasier ibland att jag är ensam med alla tre barnen, vattnet går och det gör ont fort, maken jobbar och min mobil slutar att fungera!!! Hahaha... ja en gravidhjärna springer gärna iväg med rädslorna!!! Hihihi!!!!

Dolce
3 Dolce
10 år sedan ´

Sv: Maj!!

Yay äntligen. Sjukt fort tiden har gått egentligen sen man var ny här på forumet i vecka 8 och inte hade en susning om någonting alls ^^

10 år sedan ´

Sv: Maj!!

Ja snacka om att det känns underbart! Snart kommer det trilla in inlägg om alla som fått sina små efterlängtade mirakel, ser fram med spänning emot att läsa om när allas bebisar kommer från oss i majmammor :) Själv önskar jag att det kunde sätta igång NU, men bf är 15 maj så 12 dagar kvar dit. Helt plötsligt känns det overkligt på något sätt... :) Lycka till alla! 

Anni
2 anni
10 år sedan ´

Sv: Maj!!

Ja det är inte klokt vad tiden går... Jag ska ju egentligen inte ha förrän 28/5 men min lilla ligger i säte och dom kan inte vända på henne så det kommer bli ett planerat snitt. Dessutom har dom nu kommit fram till att dom har räknat fel på två veckor så på måndag ska jag ner till förlossningen för konsultation. Förmidligen blir det snitt redan nästa vecka (!) Jisses!!! Från att ha gått och längtat och väntat så är det helt plötsligt så nära att man kan ta på det... :-)

Lycka till alla! Snart får vi hålla våra små hjärtan i våra famnar <3

~~ junimamma 2002, majmamma 2005 & majmamma 2012 ~~

10 år sedan ´

Sv: Maj!!

Ja äntligen, hoppas på bebe snart. Nu går man bara och känner efter om något är på G;) lycka till alla

November mamma 2009 & Maj mamma 2012

10 år sedan ´

Sv: Maj!!

Fick byta från april till maj hade bf den 30 april men har gått över tiden! Lycka till alla maj-mammor 

10 år sedan ´

Sv: Maj!!

Ja visst är det ljuvligt att maj äntligen är här.

Väntar med spänning på att det ska börja. Hoppas ju när varje sammandragning kommer typ 50 ggr om dagen. Men ännu är det inte dags. 12 dagar kvar om bf stämmer....vilket det aldrig gjort för mig tidigare.

Underbart är att min sambo pluggar på distans och alltid är hemma med mig.

Lycka till allihopa.

10 år sedan ´

Sv: Maj!!

Ja nu är månaden man aldig trodde skulle komma här! Känns både läskigt och otroligt spännande! Håller tummarna för att det går bra för oss allihopa! Kram

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne