ana-s
5 ana-s

Magen efter förlossningen!

 

Tänkte skapa en tråd där vi kan prata om hur magen ser ut efter förlossningen, hur den drar ihop sig, träning osv!

Jag fick för  5 veckor sedan idag, och upplever att magen har dragit ihop sig ganska bra, dock är huden ju fortfara nde lite slapp och rynkig, men så är det kanske för alla? Hade delade magmuskler, men de verkar ocskå börja dra ihop sig, så jag har börjat träna dom llite smått smått. Någon mer? Vad gör ni för övningar?

Vikten då? Gick ni ner snabbt efter förlossningen?  Hade gått ner ca 10 kg när jag kom hem från BB, och sen dess några kilo till. 

Hade tänkt att vi skulle lägga upp bilder i den här tråden, men det verkar ju inte funka. VI kan ju läggta upp i galleriet istället, så kan de som vill gå in och kolla och lägga upp egna? Jag kan börja :) Har lagt upp bilder från 2 v, efter  FL, 4 v efter, och från idag, 5 v efter. 

kram tiller alla! :)

<div><a target=_blank href=http://www.pregnology.com/pregnancy/02/10/2014><img border=0 width=450 height=185 src='http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/02/10/2014.png' alt='Pregnancy%20ticker

11 år sedan ´

Sv: Magen efter förlossningen!

Roligt med en tråd om nåt efter förlossningen! Annars är ju allt om innan:p jag hade gått ner 6kg när vi kom hem från bb, och nu när lillen är 5v har jag gått ner 6kg till:) Magen har dragit ihop sig riktigt bra, men har fortfarande en del "bulldeg" kvar.:p Men har 5kg kvar till min startvikt så hoppas den försvinner när resten av kilona försvinner:p Jag har precis börjat rida igen och det är riktigt skönt att få börja röra sig igen!:) Vore kul att höra hur det går för alla andra!:)
11 år sedan ´

Sv: Magen efter förlossningen!

Imorgon är de 1 månad sen vi fick och jag har hitils gått ner 8 kilo av dom 10 jag gick upp, men har fortfarande en liten degig bulle på magen som förmodligen kommer att gå bort när jag börjar träna igen. Än så länge är den ända träningen 3h promenad med vagnen varje dag så de är ju inte fy skam det heller! Va har ni för övningar ni kör vore kul om man kunde dela med sig och få lite tränings tips! (:

 

11 år sedan ´

Sv: Magen efter förlossningen!

Magen har dragit ihop sig rätt så bra faktist, visst har man en liten degig mage kvar men hoppas den går bort sen, födde för 5 veckor sen imor :) tyvärr har jag inte kunnat träna eller rört på mig så mycket då vi legat på sjukhus med han ända sen han föddes :/ de e bara en vecka sen vi fick börja gå ut lite kortare promenader med barnvagnen runt sjukhuset, men när vi kommer hem, då jävlar ska jag försöka hinna med att träna eller åtminstonde gå mycket längre promenadet ;)
ana-s
5 ana-s
11 år sedan ´

Sv: Magen efter förlossningen!

Kul att det är nån som skriver i tråden! :) Någon som vill bidra med bilder? lägger länken till mitt galleri här:

http://www.blimamma.se/medlemssida?mid=ana-s&shw=images 

Har inga direkta tips på övningar annat än de som rekommenderas från BB. Här får man ett häfte som heter "livet kan börja", och där står det övningar som man kan göra för att träna bäckenbotten, och sedan magmusklerna. Man ska ju vänta 6-8 veckor med att träna magmusklerna, fast jag har redan börjat lite smått. Sen kör jag också promenader. Kunde inte gå så mycket de första veckorna eftersom jag dels blev opererad direkt efter FL och hade väldigt ont, sen så förlorade jag mycket blod, så var sjukt tröt toch orkeslös även efter blodtransfusioner. Nu mår jag dock bra igen :)

Tycker magen har dragit ihop sig förvånansvärt bra! Tyckte magen var himla hänig och "bulldegig" i början, trodde ALDRIG att den skulle bli platt igen! men nu är den faktiskt det :) Är  inte helt tillbaka på min startvikt, men bör då tilläggas att jag var ganska underviktig när jag blev gravid. Vägde 42 kg i början av grav, och ligger på 45 kg nu. Lite laddat det där eftersom jag kämpat med anorexi i många år, så det är svårt för mig att veta och känna vad som är "lagom" att gå ner, har likjsom svårt att känna mig nöjd nån gång. Men nu har man ju världens bästa motivation! Vår lilla son är 6 veckor idag ;)

<div><a target=_blank href=http://www.pregnology.com/pregnancy/02/10/2014><img border=0 width=450 height=185 src='http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/02/10/2014.png' alt='Pregnancy%20ticker

Slyyn
3 Slyyn
11 år sedan ´

Sv: Magen efter förlossningen!

Men gud vilken fin mage du fått redan.. :)

Jag ser ju fortfarande gravid ut, å de e 5 veckor sedan på Tisdag.. Här e en länk till min blogg, bild 4 veckor efter fl..
http://slyyn.wordpress.com/2012/03/21/1-manad-senare/

Gick ner ganska snabbt, 10 kg försvann direkt i samband med fl, så hade 4kg kvar då jag kom hem.. Har nu ca 7kg kvar, så har gått upp 3kg till sen vi kom hem :S

 

Slyyn.wordpress.com

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne