någon i vecka 31+3 ??

idag i vecka 31 +3  det börjar verkligen bli tungt nu inte så mkt plats åt bebisen att röra sig börjar bli trångt men inte långt kvar ,

hej mitt namn e Elmaz o e mamma till en liten tjej å 2,4 år . men óckså gravid i vecka 7 så ganska nytt min dotter heter Elina o hon är så snäll omtänksam bysig o vild  . vill  bara ha 

8 år sedan ´

Sv: någon i vecka 31+3 ??

(vad hände med mitt förra inlägg? Jä*la dator) Nä men jag är i V 31+0 =) . Det börjar bli ganska tungt, ont i "svansen" (svanskotan), vill bara gå på mammaledigt nu, har inte allt liksa stor lust att jobba nå mer då jag känner mig trött och sliten! Sen har jag en dotter på 2 år och 10 månader som vill ha mammas uppmärksamhet, men har liksom inte den orken =( Men jag försöker så gott jag kan!

8 år sedan ´

Sv: någon i vecka 31+3 ??

Är i v31+1 och de e mkt tungt för mig. Har svår foglossning och en son på snart 10månader som ska leka och busa hela dagarna.

 

SandM
2 SandM
8 år sedan ´

Sv: någon i vecka 31+3 ??

är i vecka 32+1 och allt börjar kännas lite bättre nu, kändes väldigt tungt och jag var så trött runt v29 till nångång förra veckan. Hade väldigta sammandragningar också i v 31 och 32. Hoppas det känns lättare för er med igen tycker själv att det går väldigt i vågor vecka till vecka!

8 år sedan ´

Sv: någon i vecka 31+3 ??

Är i v 31+3 idag. Har fått ont i ryggen och fötterna. Svårt att sova pga att jag måste gå upp fler gånger per natt. Lägtar efter att den ska vara ute så man slipper bli mörbultad på insidan =) en vild krabat som håller igång nästan hela tiden känns det som =)

DragaK
4 DragaK
8 år sedan ´

Sv: någon i vecka 31+3 ??

E själv i v 31+5. Mår hur bra som helst utan några beskymmer :D har fullt upp med två barn å ett heltidsjobb..går dock på havandeskapspenning nu i marsmånad pga säkerhetsrisk på jobbet. Sorligt då jag jättegärna hade velat jobba in mot slutet. Har så mycket energi å sover bra å magen är inte i vägen för jag e rätt liten...hmm bästa grav ever jämfört med mina 2 andra...önskar jag kunde dela med mig lite av min energi ti er...det e dock snart över...massot me kramar till er
8 år sedan ´

Sv: någon i vecka 31+3 ??

Är i vecka 31+1. Mår alldeles utmärkt. Är första barnet och har haft en dröm graviditet än så länge. Jobbar på som vanligt och hoppas kunna göra det fram till påsk. BF 27 april :) Hoppas allt går bra för dig :)
jassi
5 jassi
8 år sedan ´

Sv: någon i vecka 31+3 ??

Går in i v 33 imorgon och har haft foglossning sen v 14 :(( jobbar mitt sista pass imorgon sen måste jag ta ut min sem innan den nya kommer så jag kommer va hemma 6 v innan bf. Har en son på 17 mån så jag har att göra :) skönt att få lite vila när han är på dagis! Kom gärna med tips på vad man kan hitta på så tiden går!
8 år sedan ´

Sv: någon i vecka 31+3 ??

Jag är i v 31+0 :) Jag är trött  hela tiden. :| Trångt det kan man ju säga. Det känns när den ligger lite knasigt och sparkar knasigt. :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne