2

Första eller fler?

Hej alla Majmammor! Väntar ni erat första barn eller har ni flera? :) jag själv väntar mitt första barn, det är så spännande. :) Hur mår ni nu, bättre? Jag har börjat må illa igen fast bara på kvällarna nu och fått ont i ryggen men annars kanon! :)
11 år sedan ´

Sv: Första eller fler?

Hej! detta är mitt första med och tycker allt är så spännande =) Dom enda krämpor jag har är att jag fått mycket vatten i kroppen så får lätt ont om jag står upp länge samt har jag väldigt ofta halsbränna. Man känner sig inte direkt fin och slank heller, jobbigt när man knappt kan knyta skorna längre då magen är i vägen. Hehe men annars mår jag prima =) Ska om en månad gå från jobbet och invänta vår bebis =D

11 år sedan ´

Sv: Första eller fler?

Jag väntar nr 4 i början på maj och det ä lika spännande denna gång som första ;)

Jag har mått bättre om jag säger så. Första tiden var jättejobbig med illamående till max. Det har tack och lov gått över, händer bara enstaka gånger att jag kräks, men är sällsynt nu.

Foglossning fick jag redan i v 11 denna gång så det har jag tampats med ett bra tag nu, går med kryckor och bälte samt har tens. Man lär sig leva med det men det sliter på en då jag har tre barn till att ta hand om. Blir nog sista arbetsdagen för mig nu då min vikare äntligen kommer och jag slipper känna det dåliga samvetet (för det gör man oavsett)....har bitit ihop länge nog och skulle nog ha gått hem för länge sedan..........

Njutelsen av att vara gravid och känna ett liv inom sig är bara helt underbart och det är svårslaget. Jag njuter varje gång " Bullen" rör på sig och påminner mig..........det får mig att glömma smärtan för en stund. Nu längtar vi alla med stor spänning då vi inte vet könet (tror dock att vi ser en snopp på u-ljudsbilen vi har). VI får väl se;)

Fortsatt lycka till för er andra och kom i håg detta är en tid som inte kommer igen så försök att njuta även om det är kämpigt i bland och man ogillar sin "nya" kropp, men tänk vilken underverk som den skapar och smärtan i samband med förlossningen den glömmer man snabbt och kan tänka sig att göra om det om och om igen, fråga mig;)

Kram på er!!!

11 år sedan ´

Sv: Första eller fler?

Hej. Detta är mitt första barn och jag har mått bra genom hela graviditeten. Va trött de 3 första månaderna bara. Annars inget större, vilket är skönt. Trivs bra som gravid och älskar min mage. :)

Jag hade tänkt jobba fram till sista april om allt känns bra. Har bf den 14 maj. Sen ser jag fram emot en låång ledighet. :) 

Migos
3 Migos
11 år sedan ´

Sv: Första eller fler?

Jag väntar min 4:de och jag måste hålla med Ellan80 att det är precis lika spännande nu. Kanske lite mer denna gång, jag vet att det kommer absolut inte hända igen att jag bär ett barn. Vilket gör att jag försöker få ut varje stund av njutning som går.

Jag har mått illa väldigt länge, ville inte ha medicinering då jag vet att dessa gör en väldigt trött och det i sig gör mig än mer illamående. Fick rådet att pröva en veckas kur Omeprazol istället och de ger god effekt. Kräkningarna och illamåendet har nästan helt försvunnit, så även halsbrännan.

Hittills har jag haft tur och inte haft problem med foglossning mer än sista veckorna av graviditeterna, och då anmärkningsvärt lite. Brösten har dock växt mer denna gång och jag kan känna av det i ryggen vid skulderbladen. 

11 år sedan ´

Sv: Första eller fler?

Och jag är väl själv som vanligt...väntar min förste och ende. Hatar att bli tjock och få mage. Ser det bara som en lång transport sträcka. Längtar tills det är över och han är här. Vill gå på diet,träna och framför allt ta mina mediciner. Själva graviditeten går och har gått bra. Inte haft några sympto alls :-)
10 år sedan ´

Sv: Första eller fler?

Väntar tredje barnet. Som fler skrivit: lika fantastiskt varje gång att vara gravid och känna bebis röra sig i magen etc

10 år sedan ´

Sv: Första eller fler?

Väntar mitt 5:e barn och jag håller med de andra lika underbart varje gång.

Har dock ganska mycket värk men det är det värt. Har en ryggskada sen jag var 12 och var med om en bilolycka...men det går. Ska till läkaren imorgon och kolla upp om jag kan få bli sjukskriven 25%. Har en grym foglossning och min svanskota (som har gått sönder vid mina förlossningar) spökar BIG TIME.

Men jag är ändå helt lyrisk över att känna alla buffar och sparkar. Ett nytt liv växer i mig IGEN. Det går det aldrig att tröttna på.

Ser fram emot förlossningen dock....lite trött på att ha ont.

Ma2010
4 ma2010
10 år sedan ´

Sv: Första eller fler?

Detta är mitt andra. Har en dotter på ett år. Mår helt underbart denna gången. Så jag bara njuter! :)

http://treblir4.blogspot.com/

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne