Hannis
5 Hannis

Börjar ni bli klara?? Marsmammor.

Hej alla mammor.

Börjar ni bli klara med allt?

När börjar ni med att bädda spjälsäng?

Är såå sugen på att börja bädda, ställa iordning allt men hoppas jag lyckas hålla mig ett tag till. Är nu i v.29+4

Kramar

 

Tea
4 tea
8 år sedan ´

Sv: Börjar ni bli klara?? Marsmammor.

Jag och min man satte datum när vi skulle göra allt :) Idag blev vi klara, bara BB-väskan kvar nu :) vi bäddade och fixade skötbordet idag (34+0) :)
_Sanna
2 _Sanna
8 år sedan ´

Sv: Börjar ni bli klara?? Marsmammor.

Hej :) 
Vi har köpt det mesta , men inget är monterat utan står i sina förpackningar ... Där kommer det nog få stå ett tag till , är i v.27+4 idag :) 
Kommer nog försöka hålla mig till slutet av februari början av Mars iaf :P Vill ju inte att det ska stå och samla på sig massa damm ;) Men visst är man sugen på att börja fixa ! 

8 år sedan ´

Sv: Börjar ni bli klara?? Marsmammor.

Jag är 28+2 men är låååångt ifrån klar!

känner mig lite stressad med allt som ska fixas innan!

bara sådanna saker som badgrejjer och sängkläder ja, till och med säng och babyskydd saknas här.

får se till att sätta fart i februari! mars kommer nog fortare än man tror:)

8 år sedan ´

Sv: Börjar ni bli klara?? Marsmammor.

Jag är nu i v. 30+2. Vi börjar närma oss att få saker redo. Har köpt en hel del, men har lite kvar. Vi har t.ex. ingen spjälsäng/vagga än...dock fick vi en resesäng i julklapp. :o)

Det börjar kännas som det närmar sig...vilket gör att jag fått lite panik och vill ha så mycket som möjligt klart. Man kommer hela tiden på mer och mer som behövs...även om man nog egentligen inte behöver allt från början.

Jag är också jättesugen på att börja bädda och fixa iordning och kommer säkert börja snart. :o)

sie50
2 sie50
8 år sedan ´

Sv: Börjar ni bli klara?? Marsmammor.

Är i v.30+4 idag. Fick godkänd hel graviditetspenning från F-kassan så kommer att gå hem från jobbet nästa vecka. Har räknat med att hinner komma iordning med allt efter det. Stressar upp mig lite grand för har inte skaffat allt än men hinner nog för det är ju fortfarande ca 2 månader kvar.... =)

 

8 år sedan ´

Sv: Börjar ni bli klara?? Marsmammor.

Är i v 31 +0 idag. Ska arbeta 2 dagar till då jag fått beviljat hel graviditetspenning =). Känns skönt átt få va hemma och ta det lugnt, men samtidigt konstigt då jag mår väldigt bra och knappt har ngr "graviditetskrämpor" alls.

Var på tillväxt u-ljud igår då min SF-kurva planat ut. Allt var som tur ä bra med pyret, bara jag som är lite liten. Får försöka "äta" upp mig nu när jag ska gå hemma framöver =)

Har knappt köpt ngt alls än då vi är väldigt trångbodda så vi väntar in i det sista. Har kollat runt en hel del så vet på ett ungefär vad vi ska köpa, men väntar nog ett tag till =)

 

Ztiwie
2 Ztiwie
8 år sedan ´

Sv: Börjar ni bli klara?? Marsmammor.

Tjohoo ;)

Här hemma ligger vi bra till, det mesta är inköpt. En bas garderob med kläder, vagnen, spjälsäng med de nödvändigaste tillbehören, Det som saknas är skötbordet som bara står å väntar på IKEA ;)

Jag är i 31+4 idag, och min bebis är visst redan helt fixerad. Jag höll på att kräkas på min BM när hon skulle försöka rubba bebisens huvud vid senaste besöket - det var en så sjukt obehaglig känsla! Så nu är dom flesta i min närhet övertygade om att bebis kommer att komma för tidigt. Vi får väl se..

Har era bebisar lagt sig till rätta neråt ännu? Eller t.o.m fixerat sig?

Kramar  :)

8 år sedan ´

Sv: Börjar ni bli klara?? Marsmammor.

När jag var hos bm sist låg bebisen med huvudet neråt, men var inte fixerad än. Hon sa att den antagligen inte kommer att fixera sig än på några veckor, men att det ändå var bra att hon låg med huvudet neråt...

Det känns när hon trycker huvudet neråt, det ilar liksom långt ner. Fast hon rullar fortfarande runt åt alla håll känns det som. Jag antar att rörelserna borde lugna ner sig snart när det blir mindre och mindre plats att röra sig på?

_Sanna
2 _Sanna
8 år sedan ´

Sv: Börjar ni bli klara?? Marsmammor.

Jag var hos BM i förra veckan & bebis låg med huvudet neråt men hade inte heller fixerat sig.. Min bm sa att bebis kunde vända på sig ett par gånger till om den vill det, eftersom det fortfarande finns plats att röra sig på där inne .. är i v.28+2 idag :) 

Rörelserna ska INTE minska mot slutet, det är då man ska vara extra noga med att kolla så att det faktiskt är aktivitet där inne.. Läst överallt att man får helt fel information , att bebisen vilar sig inför förlossningen osv & att det är dåligt med plats men så är det inte ! Man känner ju till sitt barns rörelsemönster och skulle det avvika att man inte känner så skulle man inte tveka att ringa in för kontroll :) 

8 år sedan ´

Sv: Börjar ni bli klara?? Marsmammor.

vi har en liten lägenhet så vi sätter upp allt i slutet av feb/ i början på mars... min sambo håller på å bygga eget skötbord.. ;) sedan skall jag till Ullared nästa veckan å handla lite kläder å små saker.... ;)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne