hur mår ni?

Hej alla februari mammor :)

Så nyfiken på hur alla mår? De börjar närma sig nu!

Själv mår jag väldigt bra, inte speciellt ont någon stans dock väldigt trött fortfarande.. och att jag har haft problem med munsår nu sista veckorna.

Hoppas alla har det bra!! :)

Tea
4 tea
10 år sedan ´

Sv: hur mår ni?

Hej! Här mår vi bra trots foglossning, värk i revbenen, försämrad gång och massor med sammandragningar. Det är precis som att allt har släppt (utom sammandragningarna). Våran bf är 8/2 men förväntas få dem tidigare :)
10 år sedan ´

Sv: hur mår ni?

Hej! Jag mår lite upp o ner om dagarna,foglossningar som gör att man knappt kan gå hehe sambon tetar en lite när man går som en pingvin. Trött o vaknar ofta på nätterna,tror man är jätte kissig men det är knappt något när man väl gått upp. Längtar som tusan nu efter den lill*n,som är beräknad den 16/2
10 år sedan ´

Sv: hur mår ni?

Jag måste säga att jag mår oförskämt bra. jag känner av foglossning efter att ha gått mycket men det är inte så farligt. i övrigt har jag inga krämpor. Kan uppleva lite obehag när bebben trycker o sparkar mot revbenen men det brukar gå över om jag lägger mig ner.

Hade dock ont i magen i flera dagar för några veckor sen men det visade sig efter besök på kk att det berodde på att bebben ligger o trycker på samma ställe i livmodern så att det blir som ett inre blåmärke. men detta har nu gått över så nu känns allt bara bra. :)

Nenya 2012.01.26 <3

Kian 2014.05.14 <3

10 år sedan ´

Sv: hur mår ni?

Man ska väl  inte klaga förmycket.. Men det börjar bli jobbigt nu, svårt att sova, svårt att röra på sig, svårt på jobbet ja det mesta blir mycket jobbigare.. Men snart är det dags :D

Tea
4 tea
10 år sedan ´

Sv: hur mår ni?

Tycker verkligen synd om er som fortfarande går och jobbar :( Men härligt att läsa att de flesta verkar mest glada och förväntansfulla! Jag längtar otroligt mycket efter mina gossar <3
10 år sedan ´

Sv: hur mår ni?

Ja jag håller med tea...förstår att det måste vara väldigt jobbigt att jobba fortfarande. jag tyckte det var sjukt jobbigt den sista tiden jag jobbade. det är nog därför jag inte upplever så mkt krämpor nu eftersom jag kan ta det lugnt och vila när jag känner att det börjar bli jobbigt. hade aldrig klarat att jobba kvar i hemtjänsten nu med foglossning och sammandragningar.

Nenya 2012.01.26 <3

Kian 2014.05.14 <3

10 år sedan ´

Sv: hur mår ni?

Jag  mår väldigt bra. Det som kan vara jobbigt är att jag inte får sova som jag vill om nätterna. Antingen så trycker det mot höger revben så att det gör jätte ont eller så tycker bebben att jag ligger galet. Så för att jag ska kunna sova måste jag nästan alltid ligga på rygg. Men det tycker inte jag är så väldigt skönt sätt att sova på. Annars har jag ingen värk och jag jobbar på som vanligt men känner att det blir svårare att utför vissa saker. Men så är det här hemma med. Att behöva plocka upp saker man tappar på golvet kan vara jätte jobbigt. En annan sak som kan vara lite jobbigt är att gå i många trappor uppför eller uppförsbackar. Det märks att man blir större och tyngre.

10 år sedan ´

Sv: hur mår ni?

Skönt att läsa att man inte är ensam om att ha foglossning och gå som en pingvin :) Bebis är beräknad till den 12 Februari och jag längtar så mycket, både efter honom och efter att kunna röra mig fritt igen!!!

Sömnen är det lite sisådär med, glad att jag slipper gå till jobbet. När jag vill sova, vaknar den lille och har typ mag-maraton därinne känns det som. Däremot kissar jag inte så ofta på natten, är upp 1-2 gånger. Hur ofta är ni uppe?

Tips för foglossningen som jag fått, är pepparkorn i örat. Jag vet, det låter som ett skämt - men OJ vad det hjälper!!! Ska gå imorgon och fått klämt dit några nya.

10 år sedan ´

Sv: hur mår ni?

Hej på Er! Jo då det går i en rasande fart minsann. Inte så långt kvar nu:) jag kämpar m foglossning men får gå till BB och få akupunktur, går 2 ggr i veckan och det hjälper så bra att nu vågar jag inte sluta även om det ngr dagar känns bättre. Så glad att den möjligheten finns.
10 år sedan ´

Sv: hur mår ni?

helt ok!samma som det flesta,jobbigt med trappor!!!

Jobbar fram till 20/1 beräknad 9/2..

Kissar sjukt mkt på nätterna och svårt att sova,men allt e värt  det :)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne