Natti
3 Natti

Så himla less!!

Usch vad jag börjar bli otålig! Kommer bli ett bittert inlägg men för tusan vad jag inte vill vara gravid längre!

Jag har bara varit hemma från jobbet i en vecka och har redan gjort allt som går att göra. Nu kan jag inget annat än att vänta på att hon ska komma ut. Sitter och känner av alla krämpor- även om de inte är så farliga- ÄN!

Någon annan som är lika positiv som jag är nu på slutet? ;)

(Stackars min sambo...hehe!)

11 år sedan ´

Sv: Så himla less!!

Känner igen dig i det helt och hållet! Jag och min sambo vet nog inte vad han heller längtar mest efter, barnet eller att jag inte ska vara gravid mer..

Men nu ser jag äntligen slutet är nära! Idag njuter jag min sista barnfria dag. Både glad och ledsen nu över det. Kommer sakna att vara gravid lite tror jag, inte vara den som är helt i fokus mer och det kommer nog kännas tomt att inte ha något i magen mer. Var inne i Tisdags för kontroll och blev även inkallad till sjukhuset igår igen för mer kontroller. De lossnade mina fosterhinnor igår för att se om de kunde få igång något! Har haft ont i magen till å från sedan dess. Imorgon skal jag in för att sättas igång om det inte hänt något sedan dess! JIPIIII!!! De vill inte låta mig gå över termin (som är imorgon) då jag har ett liten barn som inte växer speciellt mer (ca 2700g, men jag e ju inte heller så stor).

Tips: jag har fått tiden att gå med träning, sova, städat (hus, trädgård, bilar), rensat, sorterat, tvätta och fixa alla baby saker, lagat/bakat kakor, bullar & mat o lagt portioner i frysen som e klart tills babyn kommer, läsa. Handlat in så man inte behöver göra det sen. Fika, shoppa, kompisar, bio, spel.

Håll ut!

baby87
5 baby87
11 år sedan ´

Sv: Så himla less!!

Jag känner igen mig otroligt mkt i det du skriver :)

Det första min sambo sa när vi kom hem från BB med våran nyfödda dotter, var att " nu är äntligen dom 9 värsta månaderna i mitt liv över! "
Haha, han såg mig enbart som en eldsprutande, gravid drake ;)
Jag hade hormon kaos i stort sett under hela graviditeten, lugnade ju så klart ner sig om man jämför med första 20 veckorna.

Men dom får fanken ta att man är upp & ner, ledsen ibland, arg ibland.
Man bär ju för sjutton på ett liv, ens kropp gör ju ett annat liv under hela 9 månader! Inte konstigt att man mår som man gör ibland.
Jag är gravid med nummer 2 nu, vecka 11 i morgon & den här gången, är jag inte någon drake, tack & lov ;)
Men, det känns i kroppen redan att allt kommer bli betydligt jobbigare ju större jag blir, tyvärr.

Men, slutet kommer alltid, ut kommer dom ju på nått vis, även om det känns som om dom aldrig kommer ut!! :)

LYCKA TILL!
 

Har tre ögonstenar födda -10, -12 & -14 ♥
10 år sedan ´

Sv: Så himla less!!

Jag förstår dig verkligen !
Är trött på den här magen och alla besvär.. Vill bara ha mitt lilla knyta hääär !

Men går jag inte över tiden så kommer h*n inom 18 dagar, håll tummarna!

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne