Gravidförsäkring!

Nu har första trimestern passerat och det känns väldigt bra. I onsdags var vi och tjuvkikade på lill*n och det vaer helt magiskt att se att det faktiskt finns något där inne. Nu kan jag slappna av lite grann och längta frammåt =)

 

nmina funderingar ligger just nu kring gravidförsäkringar, fasen va jobbigt att leta runt bland dem, spec när jag egentligen är helt ointresserad av sånt där, men finner det väldigt viktigt att ha ifall det skulle hända något. Vad jag har hört är gratisförsäkringarna inget att hänga i julgranen så man får väl lov att köpa någon, men var ska man börja... någon som har tagit tag i det ännu och har lite tips?  =)

Tea
4 tea
8 år sedan ´

Sv: Gravidförsäkring!

Hejsan!
Jag valde att teckna gravidörsäkringen där vi har alla andra våra försäkringar (Folksam) och det visade sig att den vi tecknade gäller redan i graviditetsvecka 10 vilket jag var VÄLDIGT glad över. 1050:- engångssumma och gäller barn-mamma-partner

Hoppas du hittar en försäkring som passar er :)

8 år sedan ´

Sv: Gravidförsäkring!

Jag har tecknar en vänta barn försäkring hos Länsförsäkringar som började gälla redan i v 10 och sedan även tom 6 mån efter födseln. Gäller både barn, moder och fader, dock på lite olika sätt. Jämförde mkt innan jag bestämde mig och kom fram till att de flesta är likvärdiga men att priset varierar. Denna kostar ca 600 kr och är en engångssumma. Halva priset jämfört med många andra, trots detta dock likvärdig =)

8 år sedan ´

Sv: Gravidförsäkring!

Jag har en gratisförsäkring. Förstår inte varför man inte skulle kunna ha det? 
Visst, de täcker kanske inte lika mycket, men det täcker ändå relativt okej. 

Sen kan man ju faktisk teckna en gratisförsäkring för att sen byta ut den mot en som kostar när man bestämt sig för vad man vill ha? 

8 år sedan ´

Sv: Gravidförsäkring!

Klart man kan ha det om man vill, men det är inget för mig. Jag tecknar en försökring för att ha så stor hjälp som möjligt om olyckan skulle vara framme och av alla som jag känner wom råkat ut för något har alla varit väldigt besvikna på gratisförsäkringarna. Så därför är det iget för mig =) Men alla är ju olika =)

 

visst kan man teckna om sen, men då kan jag lika gärna ta mig i kragen och kolla det nu ist för sen =)

8 år sedan ´

Sv: Gravidförsäkring!

Jag valde Länsförsäkringar pga tidigare förklaring ang det . SAMT jag får babyskydd GRATIS och efter det den andra bilbarnstolen för 55kr i månaden i 36månader.

MissT
3 MissT
8 år sedan ´

Sv: Gravidförsäkring!

Jag tecknade gravidförsäkring guld (engångs kostnad på 650kr) hos Länsförsäkringarna (har våra andra försäkringar och "bank/pengar" där.

Finns även en gratid hos LF, men jag är gravid bar några ggr i mitt liv, så varför inte satsa? :)

•° ★ Orion 2012.04.08 ★°•

 

8 år sedan ´

Sv: Gravidförsäkring!

Jag valde till sist trygg hansa, mest på rekomendationer från andra eftersom jag tyckte det verkade vara rätt likt mellan de flesta i alla fall. =) är som sagt inte så intresserad av försäkringar =)

 

Men nu är det iaf gjort och det känns bra =)

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne