nån som har fibromyalgi och mår sjukt dåligt av att vara gravid?

Söker nån eller flera att prata med som har fibromyalgi och som mår jätte dåligt av att vara gravid.Känner mig så fruktansvärt ensam om detta...snälla svara någon börjar bli sjukt desperat och panikslagen :/

M.p.v
2 M.p.v
11 år sedan ´

Sv: nån som har fibromyalgi och mår sjukt dåligt av att vara gravid?

Hej!
Jag har inte fibromyalgi men misstänkt diskbråck i ryggen..kan förstå hur du känner dig min mamma lider av fibrmyalgi!

11 år sedan ´

Sv: nån som har fibromyalgi och mår sjukt dåligt av att vara gravid?

jag känner en som kan bota det... kolla på http://atlasprofilax-keller.blogspot.com/p/atlasprofilax.html Jag har inte just fibromyalgi, men jag har gjort behandligen ändå och känner många som gjort det. Det kan ge otroliga resultat. Marie jobbar mest runt Stockholm men åker även runt och gör behandlingar i landet. (Har ett svagt minne av att man ska undvika att göra behandlingen udner tiden man är gravid, men du kan ju fråga henne annars.)

Wish4aChild

11 år sedan ´

Sv: nån som har fibromyalgi och mår sjukt dåligt av att vara gravid?

Hej hej!

Jag har fibromyalgi och har mått hyfsat fram tills nu i vecka 11+3.

Det enda jag känt innan är ökad värk i ryggen.

Men nu börjar värken ta i igen. Det är jobbigt med all trötthet av graviditeten plus att jag blir ännu mer trött av värken. Sover dåligt mm.

Hoppas att jag ska kunna jobba till oktober...Får se hur det går.

Förhoppningsvis blir det bättre för dig snart!

11 år sedan ´

Sv: nån som har fibromyalgi och mår sjukt dåligt av att vara gravid?

Hej på dig. Jag vet precis hur det e. Jag har inte fått min diagnos än (att det ska vara så svårt?) Men alla kvinnor på min mammas sida lider av detta. Å det e ju synd å säga att det blir bättre med åren. Jag har ständig värk som flyttar på sig hela tiden. Nu under graviditeten har det suttit mest i ryggen höfter å knän. Även extremt trött :( Jag har däremot väldigt svårt för att sova trotts att jag e så trött. Sov ca 1,5 tim i natt, men jag brukar få i alla fall 3-4. Men ibland är det olidligt!!!! Man får inte äta några mediciner el något. Å värken e ju alltid värst på kvällen å natten. För mig i alla fall. Å naturligt vis när man ska upp ur sängen. Även jag hade behövt någon å få bolla tankar med. Vet att i början så blev jag sååå sjuk. Det enda jag kunde tänka va att jag ORKAR inte, jag gör abort. Men det gjorde jag ju inte men hade ju sååå dåligt samvete för att jag tänkt tanken. Blir en ond cirkel. Jag går in i vecka 25 i morgon,.   Kram

11 år sedan ´

Sv: nån som har fibromyalgi och mår sjukt dåligt av att vara gravid?

Hejsan !

Jag har Fibromyalgi men hittills har jag mått bra. 
fick diagnos för 2 år sedan..  och då hade jag de inte lätt var sjukskriven nästan ett år.. Men efter lite olika mediciner så började allt bli bättre o ett annat jobb. 
Men då jag fick reda på att ja var gravid fick ja sluta med min medicin o just då mådde jag inte alls bra värk o skit hela tiden hade rätt starka mediciner då. Men nu mår jag nästan lika bra som när ja gick på medicinen. Jag tror att i mitt fall så koncentrera min hjärna sig på att de finns en liten tjej inom mig.. 

Men Jag har ju ändå lite värk (har mest haft innan i hanlederna o fingrarna) o de är där jag känner värken lite i mellanåt.  o i ryggen  men de är sånt jag får leva med under denna tiden ..  Dock har jag fått rätt rejäla foglossningar nu också  Är i vecka 22... 

Men Hoppas  de bli bra med dig .. På vilket sätt mår du dåligt av att va gravid? mycket värk ? eller mer deprimerad ?? Lycka till! 

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne