Hur har ni det i vårvärmen?

Hej Tjejer!

Hur har ni det i vårvärmen?

Just nu mår jag ganska bra, är ofta sugen på riktig hemlagad mat och mycket frukt och grönt (sura gröna äpplen är en stående favorit) och har egentligen inte ont någonstans. Har börjat ana halsbränna, men än så länge ingen fara.

Fladdret i magen har börjat övergå i lite tydligare buffar, men de dämpas fortfarande ganska mycket av moderkakan som ligger i framkant.

Går in i v 22 imorgon och njuter av vårkänslor och solsken.

13 år sedan ´

Sv: Hur har ni det i vårvärmen?

väntar du en pojke eller? ;);) tänkte på detta med frukt? hihi.. folk brukar säga att ifall man väntar en pojke så har man frukt sug.. jag har alltid frukt sug ;);)

är inte ute så mkt, eftersom fogarna sätter stopp för det emsta, vill heller inte sitta på nån parkbänk o få UVI.. såå har inte blivit så mkt njutande av värvärmen.. ÄN.. önskar jag hade mitt hus så jag fick sitta ute på gården.. men men, snart snart :)

jag har halsbränna på kvällen, framförallt när jag börjat varva ner o halvligger/ligger.

kram i hej!

http://www.izanthiwicazi.blogg.se

13 år sedan ´

Sv: Hur har ni det i vårvärmen?

Jag vet inte vad det är för kön på den som rör sig i min mage?! :)

Spännade att se vad det blir som tittar ut.

Har inte fått några andra gissningar ännu, min BM sa att hon brukar få en känsla för vad det är, men hon hade ingen för oss ännu...

Väntar du också på hus? Vi får flytta in någon gång under maj/juni, så vi har väl precis hunnit få undan alla flyttkartonger när det är dax för förlossning.

13 år sedan ´

Sv: Hur har ni det i vårvärmen?

Okej, men så spännande för er :) jag o killen vi sa i mun på varandra "vi vill veta kön".. så var som ingen tvekan :)

då får vi se vad det blir för liten fantastisk människa som ploppar ut :P hihi

jo väntar hus, väntar barn.. allt finns med ska "packas upp".. hehe.. näe jag e trött i mössan, vi komemr oxå bara flytta in o sen e det dags för förlossning..  vi lyckades hitta ett hus som inte behöver någon renovering.. yees :P bara små piff för att göra det till vårat, så som tapetsering.. men haay.. tror itne jag komemr bry mig om tapeterna de första veckorna månaderna :P  hihi..

 

13 år sedan ´

Sv: Hur har ni det i vårvärmen?

Ja har hunnit med att njuta lite småstunder av vårvärme o sol, har ju min foglossning som gör att de blir ju inga raska långpromenader direkt, men eftersom ja jobbar 50% så hinner man ju få lite ljusstrålar på sig mellanåt =). Ja går ju in i v.25 imorgon och hon håller på att sparka för fullt, inte hela dagarna, men de är allt från o till, men mest när ja sitter o ligger still... =) Ja tänkte snart fixa ballkongen istället för hus =) Komme nog bli att man ligger där stora delar av sommaren =)

Gravid med 2a barnet som väntas juni 2014

 

13 år sedan ´

Sv: Hur har ni det i vårvärmen?

Okej, ja fogarna e ju ena taskmörtar..  jag kan bara röra mig 10min åt gången.. :/ så det blir stilla sittandes som jag sr på solen :) Idag är jag dock tveksam om det blir nå sol i Piteå.. :/

calle sparkade nästan inget på 24timmar, jag höll på att bryta ihop fullständigt.. inte försen igår kväll vid 8tiden började han om med ett träningspass.. fy sjutton vilka hemska timmar där emelllan :( Min kille förstår inte alls hur hemskt jag haft det, eller så blev han rädd när jag berättade efteråt hur jag kännt..

Vad jobbar du med då? När du ändå orkar jobba 50% med foglossningar?

 

13 år sedan ´

Sv: Hur har ni det i vårvärmen?

Jag är såå tacksam att jag inte känt av någon foglossning ännu, det är väldigt vanligt bland kvinnorna i min släkt, så jag tror inte jag slipper undan helt...

Har åkt på något virus i helgen så jag har halsont, inte så förvånad, alla runt omkring har haft detta virus i ca 2 veckor... Jag hoppas mitt går över fortare.

Härligt med sparkar, men vilken oro det blir när man inte har känt dem på ett tag, det är nog svårt för någon annan att fullt ut förstå. Jag har världens gulligaste BM, det är bara att ringa om jag är orolig så får jag komma in och lyssna på hjärtljud, det är bara det att bebis är inte så samarbetsvillig så det är precis att vi hinner höra innan han/hon byter plats och "försvinner".

13 år sedan ´

Sv: Hur har ni det i vårvärmen?

Hej alla förväntansfulla!

Mår riktigt bra i min graviditet. Det lilla jag har problem med är lite ont i ryggen och sura uppstötningar. Så härligt att det äntligen blir vår och värme. Har ingen jacka som passar snart... vilket oxå känns väldigt roligt! ;) Kul att magen växer.

Den lille är väldigt aktiv. Har känt rörelser länge och nu både känns och syns rörelserna från utsidan. Såå häftigt och mysigt!

Vi e oxå med hus och flyttar nog in i mitten på juni. Vi får huset i maj men ska då starta en omfattande renovering... Känner att det kan bli lite kämpigt under sommaren med allt som ska ske. Lite nervöst.

Men å vad jag längtar mycket efter att få träffa vårt lilla mirakel.

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne