Doppler

Är det någon som har provat en sån där baby doppler? Med dem ska man kunna lyssna på babyns hjärta men fungerar det? Vilken ska man köpa? Det finns massor att välja på o man vill ju inte köpa någon kass.

Kram

admin
7 admin
15 år sedan ´

Sv: Doppler

Hej lillaMy

Vi hoppas kunna återkomma med ett test av en babydoppler för hemmabruk inom kort. Vi är också nyfikna på om det verkligen fungerar. Håll ögonen på sidan här så kommer det snart något.

Hälsningar
vi på Bli Mamma

image

image

15 år sedan ´

Sv: Doppler

Jag har en egen doppler, en MAS babywatcher och den är riktigt riktigt bra! Man ser hur många hjärtslag det e, man kan ställa in volymen själv osv. Den kostar ca 1900 kr, värd varje krona. Köpte min på www.billigatester.se. Hörde hjärtljuden med den från v 11 TYDLIGT.

15 år sedan ´

Sv: Doppler

Hej
Jag köpten min i usa, säkerligen inte lika bra kvalite som Shirly köpt, men man kan tydligt höra hjärtljuden från vecka 20. Min kostade enbart ca 150 kr. Om man känner sig orolig eller bara "måste " lyssna på hjärtljuden, så kan man ju alltid springa inom sin barnmorska och fråga, både jag och mina vänninor har gjort det innan jag köpte min ; )

15 år sedan ´

Sv: Doppler

är det nån som vet hur ofta man "får" lyssna på hjärtljuden?

15 år sedan ´

Sv: Doppler

Hej! Jag hänger mest på minbebis.com, och där har flera köpt en doppler via Kina som både var billig med frakt och bra, kika här:

http://www.chinavasion.com/product_info.php/pName/fetal-doppler-pregnancy-heartbeat-detection/

Du måste vara inloggad för att kunna svara på detta ämne