Rebekkan · Rebekkans album · 10 år · 8 · Mage · 3656 ·
· Gilla

Test strecket??

Borde inte kontroll strecket vara starkare än själva test strecket ??? börjar bli orolig :/ . Hade kraftig värk i magen innan med och var orolig för vad det betydde men det har inte kommit nåt blod iaf så jag ber verkligen för att det inte mf nu :(

Kommentarer (8)

 • Postades 01 May
  :s avatar

  Ja men alltså det starkare strecket är ju det som visar att jag är gravid. Det jag tyckte var konstigt var ju att det blekare strecket ( det strecket som ska vara där oavsett om man är gravid eller ej ) var som sagt blekare. Det borde alltid vara starkare. Eller lika starkt

 • Postades 29 Apr
  :s avatar

  Det står ju på de testen (ser ut som testlagrets stickor) att resultatstrecket skall vara lika starkt eller starkare än kontrollstrecket. Båda mina streck såg ut som ditt resultatstreck på mina stickor, allt är nog i sin ordning där. Grattis till graviditeten!

 • Postades 23 Apr
  :s avatar

  Haha ja det är nog faktiskt så !! TACK så himla mycket :D

 • Postades 23 Apr
  :s avatar

  Ett starkt plus är vad jag kallar det där :) GRATTIS!!

 • Postades 04 Apr
  :s avatar

  Ja, jag tror jag hade en nidblödning :) . Men det var ett tagsen nu. Gick precis in i vecka 10. Har fortfarande värk till å från. Men det tar jag som ett tecken på att det växer i min mage :)

 • Postades 02 Apr
  :s avatar

  Det där är ju ett + :) Grattis. Ta ett till test, kan vara att just det testet är lite defekt just på teststrecket. Värken i magen kan vara växtvärk eller att ägget håller på att bosätta sig i dig. Då kan även nidblöding komma (lite lite blod ibland lite mer, helt olika).

 • Postades 24 Mar
  :s avatar

  Jo fast det är ju det starkare strecket på bilden som visar på graviditet. Så jag har tydligen högt hcg värde. Det jag tyckte var konstigt var ju att det strecket till höger ( som finns där oavsett om man är gravid eller inte ) är svagare i färgen.

 • Postades 22 Mar
  :s avatar

  Jag har använt sånt test med. Och första gången jag gjorde syntes det så svag. o det är för att hcg värdet är rätt lågt än. Men gör du ett nytt test om 1 vecka eller så, Så syns det tydligt. =) Grattis =)

 • Skriv en kommentar

  För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas