Vadskamantro · Vadskamantros album · 11 år · 6 · Baby · 1306 ·
· Gilla

Gravid el ej bim +3?!

Snälla är det någon som fått liknande \"streck\"? Ja är van vid att få starka och tydliga redan dagen innan bim. Har en son på 2 år och två mf i bagaget. Mensen har aldrig någonsin varit sen, har molvärk, brösten känns och ser annorlunda ut. Vet inte om man vågar tro på det. Har testat sedan bim men inga stegrande test :(

Kommentarer (6)

  • Postades 03 Oct
    :s avatar

    Jag fick också ett så svagt streck men köpte clearblue digital samma dag och då visade det gravid och jag har gått 4+5 nu :)

  • Postades 30 Jan
    :s avatar

    Jo nu har mitt streck blivit starkare! Men det kom inte förrän på bim + 5. Så de tog lite tid :) Hoppas du får ett fint plus! Lycka till :)

  • Postades 29 Jan
    :s avatar

    Fick också sånt test, gjorde ett igår kväll. Jag vill verkligen att det ska vara ett plus. Har beställt test på billiga tester nu, men ångrar det och önskar att jag bara gick ner på apoteketbså att jag kan ta ny imorgon med morgon urin. Berätta gärna vad som händer :)

  • Postades 28 Jan
    :s avatar

    Mitt test var också väldigt svagt som ditt, men som sagt jag vart gravid :D så hoppas du är med!

  • Postades 27 Jan
    :s avatar

    Fick oxå MA i nov -12. De va lustigt! Så ja vågar inte hoppas ja heller:S Tolkar det svaga strecket som att mensen snart kommer, men får se :-) Grattis till ditt plus! :)

  • Postades 27 Jan
    :s avatar

    Grattis klart det är 2 streck, fick likadant i morse men ska ta ett cb digital imorrn bitti. Vi har ett ma bakom oss i nov-12. Knappt man vågar tro det men nog ser jag 2 streck allt :)))

  • Skriv en kommentar

    För att visa att detta meddelande inte autogenererat, ange vilka bokstäver som visas