Princessjess

5 Princessjess

4105 visningar

Vilket sjukhus ska jag välja (stockholm) vecka 21

Hej, Det börjar snart bli dax att välja sjukhus inför förlossningen. Var har/ska du välja å varför. Kom gärna med lite ris och ros om dom olika sjukhusen..

 

Ha en bra dag <3

7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Micho

  4 Micho

  Hej,

  Jag har fött båda mina barn på Huddinge sjukhus!! Kan inget mer än säga att det varit toppen!! Underbar personal, båda gångerna!! (finns en bitter barnmorska där dock men jag slapp henne båda gångerna!)

  Sen på BB så är det ju inte så skönt att sova på plast sängarna!! Men jag har haft turen att bara stanna en natt med båda barnen!

  Vet att det finns nått som heter BB hotell på danderyd som rekomenderas av mina vänner som fött där!!

  Lycka till!!

 • Välj INTE KS Solna just nu, de bygger om bb-avdelningen... Ett jävla liv på cirkelsågar och byggubbar som råkade gå in i fel rum, kul när man låg där med tuttarna i vädret. Men får du trubbel med amningen sen så hör av dig till deras amningsmottagning, helt fantastiska kvinnor. Låt heller ingen ta på dina bröst på bb, säg åt dem att berätta hur du ska göra och hur det ska kännas istället. Lycka till!
 • Någonstans kring Danderyd har du det där omtalade fina stockholms bb tror jag det heter, nybyggt har jag för mig.
 • Jag födde min första på sös och har valt samma sjukhus igen.  Jag kunde inte ha varit mer nöjd än jag var med personalen på förlossningen. Dom var riktigt kunniga och fick en känna sig trygg och i goda händer!

  På deras BB avdelning blev vi kvar i 5 dygn pga av gulsot. Ett stort plus är att även pappan får sova kvar och eftersom det är centralt kan han gå och handla lite som behövs. Där var de också bra och mysig personal, förutom 2 sköterskor som jag tyckte var lite bittra och stressade. Men man ska ju förhoppningsvis inte vara kvar så länge som vi var. Lite annat bra är att de hyr ut elektriska bröstpumpar om man behöver (inte alla som gör).

  Hoppas du blir nöjd med ditt val:)

 • 5

  keeya

  5 keeya

  Jag födde första på SÖS och de var helt underbara. Hoppas på att få föda här igen. Sen låg vi på Stockholm södra vilket var helt underbart. Där kan man också föda och skulle gärna ha gjort det om jag inte hade riskgraviditeter. Rummen är stora och fina samt att man har eget badrum.
 • 6

  Myronicolo

  0 Myronicolo (gäst)

  free local dating sites [url="http://datingfreetns.com/?"]local dating sites for free [/url]
 • 7

  JavierNow

  0 JavierNow (gäst)

  tinder sign up , what is tinder [url="http://tinderentrar.com/?"]tinder website [/url]