EmmaSve

2 EmmaSve

1327 visningar

Vet inte hur jag ska ta mig tillväga! vecka 6

Hej!

Jag plussade igår morse :) Är super glad över detta, är min 3e.

Men vi har kommit till en ekonomisk kris här hemma, att vi precis klarar oss. Och skulle jag säga till han nu att jag är gravid så kommer han direkt att säga abort.

Jag är emot abort och det vet han, så jag vågar inte berätta att jag är det.

Hur ska jag göra? :/

7 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  des83

  2 des83

  oj då, grattis först å främst.

  kanske kommer att få kritik från andra efter mitt svar nu men jag tycker faktiskt inte att ekonomin ska få störa om man verkligen vill ha ett barn. jag och min sambo har inget överflöd i ekonomin vi heller och vi visste de skulle bli tufft vissa perioder men nu e jag i v. 30 o vi klarar oss bra. jag har en son sedan tidigare, det gäller bara att prioritera. ja tycker du ska vänta ett tag (inte för länge) men så du själv får smälta denna nyhet o känna efter och sen sätta dig ner å prata med din man. ingen kan tvinga dig till abort och om du verkligen är emot detta som du säger o han vet det åxå så tror ja ni kan komma fram till en lösning som ni båda känner er nöjda med. låt honom få tid att smälta nyheten åxå

  lycka till

 • 2

  EmmaSve

  2 EmmaSve

  Tack så mycket!

  Och tack för ett bra svar :) Nej, ekonomin ska egentligen inte styra ens framtid. Och innerst inne vet jag att vi kommer klara det, även om det inte är ljust nu så är där ändå 7 månader kvar att lösa allt :)

 • 3

  catja

  5 catja

  Berätta, ingen mår bra av lögner o inget bra kommer ut utav lögner. Ni löser de, ni har redan de mesta pga två barn redan, sen finns de stöd o bidrag tills ni kommer på fötterna igen :)
 • 4

  hanab2

  5 hanab2

  Väg för och nackdelar. Jag vet ju inget om ert förhållande eller hur han är men jag kan bara tänka mig i hur min man skulle reagera. Jag tror han skulle bli mer upprörd.om jag medvetet höll det hemligt. När han väl får nyheten kommer han ändå gå igenom samma känslor... Det är ju bara du som kan bestämma men jag hade berättat. Hoppas det går bra!
 • Vi har också kris hær hemma! Jag har inget jobb, han har ett bra jobb. Vi køpte ett hus i førrgår. Jag plussade igår kvæll. Fick fullstændig panik, har inte alls insett att jag ær gravid. Om du ær emot tycker jag du ska stå før det. Han skulle ju inte operera bort penisen før du va rædd att bli gravid. På samma sætt som du inte skulle operera bort ert barn før han inte kan ta konsekvenserna av sex.. Dåligmjæmførelse men du ser min poæng :) lycka till!
 • 6

  sassa5

  3 sassa5

  Hej 

   

  Jag och min man väntar också vårat 3e. När det plussade så hade vi också en ekonomisk kris. Han visste att jag är emot abort, på grund av 2 missfall innan vårat första barn och andra barn. Jag är i v 24+6 idag och vi är super glada. Skulle aldrig håller det hemligt för honom. 

 • 7

  EmmaSve

  2 EmmaSve

  Jag ska berätta det för han men problemet är att varje kväll när han kommer hem från jobb så är han på dåligt humör, sur.. Känns inte så kul att berätta om graviditeten som kan göra han fly förbannad..

  Det finns bara två val för honom och det är att acceptera det eller lämna mig. För detta lilla liv ska inte dö pga han :)