När du använder och besöker BliMamma.se godkänner du vår Cookie och sekretesspolicy. Ok, jag förstår
Inloggade medlemmar: 301 gäster
Jag vill använda sajten anpassad för... laptop/dator mobil/surfplatta

Huvudmeny

Sök bland alla frågor
607 visningar
vecka 10

Växa upp utan pappa?

Hej! Är gravid i vecka 10 och vet inte hur jag ska göra nu då pappan valde att inte närvara, pga att han inte är redo. Nu är jag själv och undrar hur jag ska göra...

10 månader Gravid Rapportera Prenumerera Rekommendera

4 Svar

Klart du ska behålla barnet! Är ju ett val du gjort. Man klarar sig utan en förälder. Det här klarar du! :-)
10 månader Rapportera Rekommendera

Jag stog i den situationen 2011.  Jag valde att klara allt själv och det gjorde jag. med komplikationer som havandeskapsförgiftning och förlossning med snitt.  Jag hade det tufft för ovanan att ha ett barn var stor och omställningen var jobbig i början innan man visste hur man skulle göra med allt. Alla är ju nybörjare första gången. jag var 18 år med det beslutet.  Jag är nu 25 år och har två barn och väntar 3e. Pojken som jag fick 2012 är idag snart 6 år och det har inte påverkat honom negativt. när han var 2,5 år träffa jag en ny som engagera sig och efter 1 år kallade han honom för pappa.. föll automatiskt. Sen dess är han honoms pappa. vi berätta dock nä han var 4,5 att han har en annan pappa som har valt att inte finnas med men inget heller som påverkat oss här hemma. Men det bästa är 2 närvarande föräldrar från början. Jag skulle aldrig igen välja att stå ensam med ett barn när jag vet hur svårt det är. 

lycka till!

10 månader Rapportera Rekommendera
Hej. Jag tycker absolut att du ska fortsätta din graviditet oavsett om pappan till barnet är en nöt. Det är hans förlust. Med tanke på att han bara kan dra så där visar tecken på stor omognad. Kvinnor är starka. Hoppas du kan få stöd och hjälpa av kompisar och din familj. Du kommer träffa någon sen som kommer bli en fadersgestalt för ditt barn det är jag säker på. Min sambo är ett av 7 syskon och mamman har uppfostrat alla själv från åldern 4 och uppåt. Min sambo är den han är tack vare sin mammas uppfostran. Han saknar inte sin pappa. Han känner bara större kärlek till sin mor. Och har stor respekt för kvinnor. Lycka till med din graviditet.
10 månader Rapportera Rekommendera
Jag förespråkar ju inte abort. Men va är det som säger att du inte skulle klara det utan att pappan är med? Jag har varit ensamstående med min stora son tills jag träffade min man för snart 3.5 år sedan :) sonen är i dag i 8 år :) vad är det du vill ha råd om?:)

Liknande frågor

Skriv ett svar

Du måste vara inloggad för att skriva en recension. Om du inte redan har ett användarkonto så kan du skaffa ett här.