Palle

2 Palle

22330 visningar

Vätska i livmodern på vul?! vecka 8

Hej! Gjorde vårt andra vul igår och fick se vårt 2:a barn:) Allt såg jätte bra ut med bebis, vi beräknas vara i v 8, 7+6. Men jag har vätska i livmodern, jämte hinnsäcken. Läkarna kan inte svara på vad det är, kan tydligen bli så när ägget fäster. Det KAN bli missfall sa hon. Orkar inte med ännu ett, har redan gått igenom två :/ Är det någon mer som haft så här eller hört talas om det? Skulle vara SÅ tacksam för svar! Känns hemskt om det ska skita sig när allt är bra med bebis. Att det alltid ska va nåt.. Känner att jag inte kan njuta fullt ut.. (Vätskan syns på bild längre ner till höger)

2718 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  jvsm

  5 jvsm

  jag hade så, i mitt fall var det blod m.m. efter ett annat foster som inte blev (är i v27 nu). Tycker inte du ska oroa dig. När missfall är nära föregående (har förlorat bebis både med mf och ma) så brukar hinnsäck mm. få en strutform nedåt, dropformad, som att den "söker sig nedåt", kan tyvärr inte bifoga bild här från mina vul där jag haft "hotande missfall" men du kanske förstår ändå. Har du haft några blödningar? Om inte - tycker jag inte du ska oroa dig ALLS!  kram och lycka till!

 • 2

  Palle

  2 Palle

  Jasså, det alternativet fick aldrig ja att det kunde vara. Det är ingen idé att spekulera i vad det är:) Nej ja har inte haft några blödningar (än). Har molvärk i ljumskarna ibland, men det kanske är växtvärk. De kollade även bägge äggstockarna utifall det kunde vara nån cysta etc, men de såg helt normala ut. De vill inte göra nån mer undersökning på mig förrän det är dags för nupp. Så det känns ju positivt iaf. De verkar inte så oroliga. Va skönt att det gått så bra för dig!! Nu hoppas ja me på tur. Tack så mycket för ditt svar! :-) Lycka till.
 • 3

  Emma94

  5 Emma94

  Jag hade också vätska där, fick de efter mitt mf och som va kvar när jag blev gravid igen och jag hade ovanligt mycket så jag fick komma på återbesök ca en vecka senare och då hade de sjunkit och nu va de bara pyttelite kvar men hon sa att de inte var någon fara alls och att de är normaltt att ha lite granna. Är idag i v.12+5 så tror inte du behöver oroa dig :)