Soetnos

7 Soetnos

4553 visningar

Värkar v 33 vecka 33

Jag har nu haft värkar sen igår morse någongång som känns som kraftig mensvärk runt magen och ryggen.. dom går inte över hur jag än gör, duschar, tar smärtstillande osv.. har knappt sovit något alls inatt och börjar bli orolig nu. Min man är i gbg och vet inte alls hur jag ens ska komma in till sjukhuset om så skulle vara fallet. Har haft problem med njurarna så är rädd att det ska vara pga det också.. Är det någon som har något råd? Jag vet att jag borde ringa in, men är töntigt rädd för att göra det här själv :S Borde jag inte veta SÄKERT om det vore riktiga värkar? :(

503 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  baby87

  5 baby87

  Jag tycker absolut att du ska ringa in till förlossningen, berätta allt precis som du skrivit här, att det inte försvinner & inte går över hur du än gör.

  Förstår att du är rädd när du är ensam för tillfället, MEN ingen fara gumman!
  Ring på en gång!!
  KRAM

 • 2

  MissT

  3 MissT

  Förra veckan då jag var i v29 fick jag en blödning i toaletten och hade verkar (vilket jag inte visste). Jag ringd in för att "dokumentera" för vården (fall att man åker in senare och glömmer bort att man har blött förut) och rådfråga.

  Min sambo var på jobbet och fick inte tag i han, så jag åkte och hämtade han från jobbet och åkte in. Tur var väll det! Jag/vi låg inne tis-tors och är nu sjukskriven tills bf pga risk för förtidig födsel. Cercix var ½ öppen.

 • 3

  Soetnos

  7 Soetnos

  pratade med förlossningen, dom tyckte jag skulle komma in så ordnade skjuss och ska snart åka.. men jag är rädd :/