LivsMamma

0 LivsMamma

16372 visningar

Varför visar gravtest negativt de 3 första ggr men nu visar positivt när jag är i v.11 vecka 11

Hej alla gravid!!

Jag undra..

Jag hade min mest i slutet av oktober senast och i blrjan av december när jag börjar undra va den var och jag började må lite konstigt och hade mycket ont i magen gjorde jag gravtest nr.1 men visa negativt. Gjorde ett till någon vecka senare och ett till en vecka senare för det kom ingen mens och jag mådde illa. Men nu för en vecka sedan gjorde jag två test även digitaltestet och visa då 3+. Varför hade de andra tre testen inte visat nått? Känns konstigt. Är det någon som har vart med om liknande eller har någon anaing?

 

Nu är jag ju då i vecka 11 och fick reda på det förra veckan.. känns konsrigt att redan va i vecka 11 men det är jag ju visst då.. eller?

 

Mvh Johanna (har en dotter på två år också!)

5 Svar (äldsta svaret först)
 • 4

  baby2011

  4 baby2011

  det första kisset visar tydligare resultat därför anses det bäst att ta testet direkt på morgonen (första kisset) om man tar ett tidigt test innan förväntat mens annars kan även graviditetshormonet varit låg hos dig så att det inte kunnat visa ett resultat.

  "När du blir gravid börjar kroppen producera graviditetshormonet hCG. Mängden hCG i din kropp fördubblas ungefär varannan till var tredje dag, och når sin maximala nivå mellan 7:e och 12:e graviditetsveckan. Nivån förblir högre än normalt under hela graviditeten och upp till tre veckor efter förlossningen"

 • 5

  Hxmcpv

  0 Hxmcpv (gäst)

  stromectol pill - ivermectin 1 ivermectin 50ml