Lufs89

4 Lufs89

27579 visningar

Var helt ärliga nu!

Jag ska ha min mens idag. Det har inte kommit något alls och jag har inga känningar. 

Jag har den senaste veckan varit extremt illamående och otroligt trött. Jag är inte sådan som sover mycket 7 timmar per natt brukar räcka gott och väl för mig. Har även problem med att somna. Har innan haft stora problem och somnat 6-7 på morgonen. 

Nu har jag sovit som en stock hela tiden! Jag sover 8-10 timmar per natt. Men somnar ändå fyra på eftermiddagen och sover några timmar. Jag har aldrig kunnat sova på dagen tidigare. Knappt när jag har varit mycket sjuk!

Ja, så nu till min fråga. 

Jag tog ett test på morgonen igår. Negativt. Kan jag vara gravid i alla fall? Eller ska jag lita på detta test och ringa till en läkare för att det är något annat fel på mig? Är det vanligt att man får neg Dagen innan BIM men plus dagarna efter?

Tack för att ni orkar läsa!

1497 Svar (äldsta svaret först)
  • kan vara så att du testa för tidigt..vilket test använde du dig av? Tycker du ska avvakta några dagar till och har den då inte kommit testa igen!

  • jag testade mig 4 dagar innan förväntad mens och fick då utslag posetivt. Jag testade me två olika märken. clearblue och ett annat billigare märken..både gav samma svar. testa dig igen efter några dagar.

  • 3

    Juli

    0 Juli

    på mej visade + redan v 2-3. e ju olika för alla men de borde visa nu eftersom din mens e beräknad. men de finns ju oxa dom de inte visar på. jag tog ett cb digital test. visade oxa tidigt i min förra grav.