loooajs

3 loooajs

2473 visningar

Vad tror ni??

Hej!! När jag hade äl ca en vecka efter avslutad mens så kände jag ett starkt hugg (där nere) sedan lite molvärk.. Sedan en vecka frammåt hade jag molvärk, hugg i magen i mellan åt o svullen. Sen försvann det. Molvärken kommer nu sällan men det händer. Jag har BIM den 3/8, när jag var bim-8 så testade jag på en graviditetssticka som visade negativt. Nu de senaste dagarna har jag varit svullen i nedre delen av magen varje kväll. Och har en konstig känsla i kroppen, drömde även att jag var gravid och kände barnets rörelser. Har dock inga som helst andra symptom... Vad tror ni ifrån egna erfarenheter och graviditeter?? Är rädd att jag inbillar mig allt :( hoppas inte. Vi hade sex alla 6 dagar innan ÄL.
9 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  juliet

  3 juliet

  jag tror inte du inbillar dig för det ska vara stark inbillning i sådanat fall för du drömmer om det det är din radar tror jag men man kan inte vara säker för jag vet att när radarn satt igång och jag mår illa behöver jag inte ta test för att veta men molvärk är en syptom också. du får ha tålamod och vänta för att vara 100

 • 2

  samma

  2 samma

  Tyvärr så tror jag inte du är gravid.

  Man kan göra ett gravtest ca 5dagar efter ägglossning och se ett pos eller neg svar då.

  så hade du neg för några dagar sedan så tror jag tyvärr inte att du är gravid. men jag holler tummarna för dig att du blir de snart!

 • 3

  loooajs

  3 loooajs

  Det du säger stämmer inte. Gå in o läs på clearblue.
 • 4

  samma

  2 samma

  JAG JOBBAR PÅ EN HÄLSOCENTAR DÄR VI TAR GRAV TEST DAGLIGEN, redan efter ägget har befruktats så utsöndrar du ett hormon som vilket mäts med gravtest. klart att clerblue eller vad dom nu heter skriver så på sina paket för att ha ryggen fri.

 • 6

  Missmadde

  7 Missmadde

  Du kan ju även ha låga nivåer av hormon i kroppen, sen så har det stor betydelse om man testar morgon eller kväll. Urinen är mer koncentrerad på morgonen och därmed mer hormoner i. Jag vet dem som aldrig får pos. under grav, men ändå har varit gravida och vid ul har det visat sig att de är så långt gågna som de trodde sig vara. 

   

  så vänta tils några dagar efter bim och testa igen. 

 • 7

  Linkan

  5 Linkan

  Kolla dig på Bim dagen i stället. Ibland tar de ju ett par veckor efter äl och ägget fäst sig innan hcg är synligt. Testen visar 5 dagar innan Bim men de har jag aldrig lyckats med. Har bara fått plus på just Bim dagen inte tidigare än 4+0
 • 8

  mayan

  5 mayan

  Aldrig hört om någon som plussat så tidigt! Tidigast 4 dagar innan mens... Men känner du dig "konstig" så är det nog något. Håller alla tummar!
 • 9

  loooajs

  3 loooajs

  Ok :) har dock inga ökade flytningar :( måste man ha det ??