Sandrizz88

0 Sandrizz88

7537 visningar

vad ska jag göra... vecka 6

Jag och min kille har varit ihop till o från i 4år. Den senaste tiden har allt varit bra och vi har bestämt oss för att verkligen satsa på oss och börja ett nytt liv tillsammans. Men, efter 4år utan något skydd blir jag gravid! Plussade förra veckan:) jag är jätte glad och vill inget annat än att behålla bebisen men min kille är klyven med va han vill. Han tycker tiden är fel o att vi måste fixa oss själva innan. Jag förstår han men jag vill ju verkligen ha bebben iaf. Kan inte ens tänka på abort för då stört gråter jag, det är nånting jag inte vill göra och känner att jag kommer ångra mig för resten av livet om ja tar bort de. Detta är mitt andra barn isf o han har ett barn oxå från tidigare förhållande.

Usch detta är så svårt, vi var på första besöket idag hos Barnmorskan ska dit nästa vecka igen för och se om vi bestämt oss!

1381 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Angel.L

  5 Angel.L

   Urch vilken hemsk situation :'(. Han tror inte på det faktum att bebisen kanske är vad ni behöver för att styra upp erat förhollande? Ni kommer närmre varandra och får något att värkligen kämpa för. Om det var så jag förstog det att det var erat första barn tillsammans. annars vet jag inte :/.. men jag kan förstå att det är jobbigt för honnom  oxo.. Jag hoppas ni löser det på bästa sätt för er båda.. Håller tummarna!

   

  Kramar

 • 2

  elviran

  0 elviran

  Det är verkligen en jobbig situation. Förstår att det är ångestladdat. Jag skulle vilja råda dig att behålla barnet. Jag tror en abort kommer att göra att du inte vill vara kvar i förhållandet ändå om du känner sådär. Om du kan tänka dig att ta hand om bebisen själv så behåll det. Så får du hoppas att din kille bestämmer sig för att det är värt att åtminstone försöka.

  Lycka till!

 • Tack för svaren!! Vi ska prata om detta i helgen och hoppas vi kommer fram till ett beslut. Jag ser det så som du beskrev Angel.L att detta kan bli något att verkligen kämpa för och att det inte behöver ta slut för att en bebis kommer utan att se det som nånting positivt. 

  Och jag håller helt med dig Elviran, jag tror att jag inte kommer fixa att vara tillsammans med honom om jag gör en abort.. Jobbigt när man är så känslomässig i graviditeten oxå :)

  Kram