Lini

7 Lini

17247 visningar

vad hitta på med sin 1åring? vecka 30

Hej! Har ni nå förslag på vad man kan hitta på med sin nästan 14månaders tjej? Är helt tom! undrar mest över va man ska göra då de regnar...åskar de så kan man ju ej se film om man inte har fulladdat batteri på laptopen.. :) (hon kan gå om de underlättar)
3988 Svar (äldsta svaret först)
 • Göra egen play-do deg och kladda med :) min dotter tyckte dock inte att det var så kul när jag gjorde det men din kanske gör de :)

 • 2

  Meduzzza

  5 Meduzzza

  Rita med kritor, måla med fingerfärg och vattenfärg. Kolla på film på youtube genom mobilen, åk till ett inomhuslekland, bada badhus, hälsa på en kompis eller familjemedlem. Finns massor :-)
 • 3

  Bananapa

  5 Bananapa

  Barn under två år bör inte se på TV alls, anser experterna, det kan öka risken för koncentrationssvårigheter längre fram i livet.  I lite högre åldrar kan bra TV-program däremot vara utvecklande, särskilt om du som vuxen har möjlighet att hålla barnet sällskap. Men du fick många bra förslag som lera, rita, bada eller roligast är väl att ta på regnkläder och gå ut och lek med vatten och sand och vattenpölar. Finns inget roligare för barn ;)