snuttan1980

1 snuttan1980

892 visningar

Vad händer?

Under en tid har jag haft ont i sidan och det har jag fortfarande lite men det är bättre, jaja i alla fall under en tid har jag haft ont i båda brösten och i dag har jag lagt märker till konstig känsla typ i magen eller mer på höger sidan i magen och uppåt från och till,som om det rör sig eller något, säker pulsen eller luft i tarmarna, ja det är ju det, att af har kraftigt sug efter söt saker... Ja nu tänker alla gravid!! Eller hur men nu till problemet jag har spiral och den jag har varit sexuellt aktiv med har kvar samt steraliserat sig så vad kan detta bero på? Är jag helt väck alltså jag blir knäpp.. Detta är väl omöjligt?
3 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Nikoba

  5 Nikoba

  Eftersom den du haft sex med är steril låter det inte troligt med graviditet. Alla de symtom du säger kan lika gärna vara tecken på att mensen är på intåg. PMS. Men är du osäker ta ett gravtest.
 • Ja har inte mens då jag har hormonspiral och han är ju steraliserad. Vi har ju liksom i te skyddat oss och vi har levt i hop i 11 år . Men sepererade och så bara blev så en natt.
 • 3

  Tebbo

  7 Tebbo

  Det kan ju bero på så mkt annat än graviditet. Hormoner kan ju öka pga andra saker också och ger ju ofta samma symptom som graviditet. En graviditet är enligt mig högst osannolik, inte omöjlig men skulle bli chockad om de var så!