quickan

0 quickan

1982 visningar

Vad frågade ni på MVC första gången? vecka 7

Jag ska till MVC på måndag och jag e helt blank.

Har bara kommit på en fråga och det är hur varmt och kallt man får bada, då jag älskar att bada både i badkar och i havet.

Sen kommer jag inte på en ända fråga till. Är helt tom.

Innerst inne undrar jag nog massor men får inte riktigt fram frågorna.

Hjälp. Vad vill jag veta??????

8 Svar (äldsta svaret först)
 • 1

  Ljuvliig

  3 Ljuvliig

  Du kommer få info om vad du får äta och vad du bör undvika.

  Sen kan det ju vara skönt att veta vad som kan hända med kroppen generellt..

  Vilka värktabletter du får äta och inte äta.

  Sexlivet osv osv,

  Dom brukar vara ganska förbigående och informera om allt och då får man ofta svart på alla sina frågor innan man hunnit ställa dom. :)

   

 • 2

  Mysan89

  5 Mysan89

  Det enda jag frågade var vilka verktabletter jag fick ta och hur ofta. Annars fick jag information om allt jag behövde veta just då.

  Kommer man på något man vill fråga senare så är det ju bara att ringa sin barnmorska.

 • 3

  Leolah

  5 Leolah

  bada i badhus får man göra, gärna simma, men inte sitta i bubbelpool

 • 4

  quickan

  0 quickan

  Värktabletter var en bra fråga......

  Jag gillar ju att ta långa skummbad i badkaret och då vill jag att det ska vara ganska varmt. Väldigt varmt tycker min sambo som har svårt att gå i när jag har hällt upp vatten.

  Sen gillar jag att bada utomhus i hav och sjöar och ibland blir det väldigt kallt. För kallt för min sambo. Älskar att snorkla och kan ligga i i timmar.

  Min sambo e lite känslig tycker jag

  Skulle gärna vilja ha exakta grader på vatten tempen.

  Varför ska man ställa frågor om sexet? Det kan man väl ha ändå, fast inte när proppen har gått. Skeden är ju bra för då kan man bestämma själv hur långt in.

 • 5

  Baraemma

  3 Baraemma

  haha jag hann inte fråga nåt alls innan min BM hade rabblat igenom allt och gett mig kanske 10 broschyrer om det var något mer jag var nyfiken på. Så jag fick svar på allt jag tidigare hade tänkt fråga innan jag ens hade ställt frågorna :) jag bor då iofs på Åland men det ska nog inte vara annorlunda i sverige, Lycka till!!

 • 6

  trilli

  0 trilli

  Jag har då badat bubbelpool massa ggr, min barnmorska sa att de va helt ok. Man kanske inte ska sitta i så att man blir super het o uttorkad, men de e väl aldrig nyttigt. Sen kanske inte vattnet ska va så kallt så att kroppstemperaturen börjar sänkas, men då vill man ju knappast vara i längre heller..

 • 7

  Leolah

  5 Leolah

  vad jag förstod det som så skulle man inte bada bubbelpool därför att det är lätt att få urinvägsinfektion vilket i sin tur leder till att man måste äta medicin vilket man så klart ska undvika när man är gravid. Det var så jag förstod det i alla fall, men jag grävde inte djupare i det för att jag har inte badat bubbelpool på flera år, så varför skulle jag få för mig att göra det nu då helt plötsligt? Men som sagt, det var inget förbud, bara en rekomendation

 • 8

  hPKGNzyfK

  0 hPKGNzyfK (gäst)

  how can i buy priligy in usa SENTINAL NODE INJECTION