plutten1

5 plutten1

2239 visningar

Vad är era symptomer?

Hejsan.

Jag är lite nyfiken på vad ni har/hade för symptomer i eran graviditet.
Själv vet jag inte om jag är gravid eller inte. Ska ha mens om 1 vecka, så jag är inte sen ännu, men jag mår illa med jämna mellanrum, mina bröst och bröstvårtor värken hela tiden, ibland känns det som om det ilar i äggstockarna och ibland känns det som om man har mensverk (trots att jag inte har mens) och så är jag hungrig hela tiden! På mårnarna tom sväljer jag hela tiden och mår lite illa. Har en lite konstig känsla i kroppen. Vet inte riktigt vad det är..

Gjorde ett grav test igår, men det visade negativt. Kanske var för tidigt?

I fredags frågade en på jobbet om jag var gravid, hon tyckte jag hade fått rundare kinder och en konstig blick, som att ögonen hade ändrats på något sätt.

 

Hade varit kul att veta vad ni har eller hade för symptom med eran graviditet.

5 Svar (äldsta svaret först)
 • hej, jag fick veta att jag var gravid i slutet på vecka 5. Jag och sambon hade faktiskt inte försökt bli gravida allt för länge (2,5 månad). Då hade jag inga direkta symptom, utan när jag steg upp på morgonen, så fick jag bara känslan av att jag behövde göra ett test och det gav ett positivt svar =) Under den första trimesten mådde jag jättedåligt (vecka 11-15) så jag var till och med tvungen att sjukskrivas eftersom jag inte fick behålla någon mat, och knappt någon vätska, men efter vecka 15 var det som om allt vände, har kräkts 1 gång i veckan på morgonen, och efter kräkningen har det inte varit några problem =) är i dag inne på 17+2 - och har fått igång mjölkproduktion.. allt går o troligt snabbt och folk är faktiskt mer uppmärksamma och kan lätt se att man är gravid, de säger att det syns på en, så vi kan ju hoppas på att du bara råkat ta testet vid fel tillfälle så att du faktiskt är gravid :) lycka till!
 • 2

  San87

  0 San87

  Jag tyckte min kropp var väldigt underlig, inget stämde. Magen var ihop körd, huvudvärk mm. Trodde ärligt talat att jag var tvungen att åka till doktorn och göra en utredning. Men så vi tog två tester och det visade +. En vecka senare kom illamåendet och öppa bröstvårtor.. Så jag kunde ha väntat för då hade jag granaterat vetat att jag var grvid :)
 • 3

  anneli_g

  5 anneli_g

  när jag tog testet hade jag inte så mkt mer symptom än att mensen va 2,5 v sen och att jag mådde lite illa. Nån dag efter att jag fått positivt svar på testet började jag må väldigt illa i perioder under dagen. Vissa dagar är bättre än andra. Brösten gör inte särsklit ont, mest i bröstvårtorna i så fall. Vänta med att testa, större chans för rätt svar ochg dessutom är det lättare att leva i ovisshet om man som jag vill hålla det hemligt för föräldrarna innan missfallsrisken avtagit. Börja redan nu att ta folsyretabletter om du försöker bli gravid, minskar risken för ryggmärgsbråck. Jag tar Hemofer för de har järn också i sig. Lycka till :)
 • 4

  sofialb

  4 sofialb

  Hade inga symptom när jag testade mig, utan testade mest för att vi hade försökt. Har inte haft så mycket symptom alls. Bara lite trött, vart lite illamående i några veckor men inte farligt alls. Nu märker jag knappt någonting, förutom att magen växer =).
  Lycka till! =)
 • Ømma brøst och trøtthet :) Senare illamående! Lycka till :D